fbpx

Jouw route naar innerlijk vrouwelijk leiderschap

Gratis Online Cursus Slow Down & Create Space

In 5 dagen terug bij je zelf en je innerlijk kompas. Voor rust, ruimte en helderheid.
Start direct

Online training Innerlijke Balans, Voluit Leven

9 weeks online programma. Floreren én bij jezelf blijven in een wereld die doordendert. Diepere verbinding met jezelf en meer ruimte, rust, helderheid, balans en vreugde.
Inschrijving gesloten, volgende groep start in januari

Retreats

In de 1-daagse Stilte Retreat stap je uit de ruis van alledag en hoor je de fluisteringen van je ziel.
Blijf op de hoogte

Ignite Your Spark VIP Coaching

Diepgaande persoonlijke coaching voor vrouwelijk leiderschap en succes van binnenuit. Meer genieten, meer joy, minder ratrace en stress.
Op afspraak

Met Alijne Verhaar

 

Ik ben Alijne Verhaar. Ik help je je natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen en van daaruit leiderschap te nemen. Ik weet als geen ander hoe je vast kunt zitten op een sneltrein waar je geen grip op hebt 😉 en hoe je dat kunt stoppen. Ik help briljante succesvolle vrouwen zoals jij los te komen van de ratrace en te gaan thriven van binnenuit. Zodat je in balans komt, meer uit jezelf en het leven haalt en succesvoller bent vanuit jouw eigen natuurlijke, vrouwelijke, kracht.

Ik ben leiderschapscoach voor vrouwen, gezondheidswetenschapper en gespecialiseerd in vrouwelijke kracht en leiderschap. Ik ben eigenaar van Next Feminine Leaders, ontwikkelaar van de Inner Leadership Journey for Women en eigenaar van een eigen yogacenter. En ik ben moeder van drie prachtige dochters.

Lees meer over mij >