Wil jij ook alles uit jezelf halen en in balans zijn?

 

Het is tijd. Jij hebt behoefte aan balans, je werkelijke potentie te laten bloeien en meer uit jezelf halen.Zodat je 100% leeft zoals bij jou past. De mogelijkheden voor jou zijn oneindig, als je in verbinding bent met jezelf.

We zijn gewend te presteren, resultaat te halen, door te zetten, altijd doen, actie, meer-groter-sneller. Om jezelf verder te ontwikkelen, en verder te groeien, te leven zoals voor jou bedoeld is, is dat niet meer toereikend.
Vrouwelijke kracht is nodig. Die is zachter, met kwaliteiten als toelaten, laten groeien, ontwikkelen, verbinden, voelen, vertragen. Laten ontstaan in plaats van najagen. Met ongekende mogelijkheden.

In mijn programma’s en trajecten leer je precies dat. Zodat jij je leven leidt zoals jij dat wilt, voluit en in balans, en je werkelijke potentie tot bloei komt.

Programma’s

Inner Leadership for Women Persoonlijk Traject

Een diepgaand 1-op-1 coachingstraject van 4 maanden waarin je de spotlight richt op jezelf, je verlangens en potentie (her)ontdekt en leert hoe je blokkades doorbreekt om alles uit jezelf en het leven te halen. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Programma Vrouwenkracht

Een diepgaand coachingprogramma van vier maanden met groepstraining, individuele coaching en sisterhood peer support. Je komt in balans, herontdekt je verlangens en ware potentie en doorbreekt blokkades om alles uit jezelf en het leven te halen.
Begin 2020

Gratis Online Home Retreat

Een praktisch 5 daags online programma om ruimte te maken voor jezelf. In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers. Vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis.
Start na inschrijving direct.

Inspiratie Workshop

Een deep dive van vier uur met een eerste ervaring van wat de Inner Leadership Journey voor Vrouwen inhoudt. Je krijgt inzicht in wat je diepste verlangen is, wat je tegenhoudt en hoe je dat kunt doorbreken.
Ieder kwartaal, volgende workshop 12 dec

Feminine Flow Day Retreat

Een Day Retreat om terug te komen je eigen flow. Je komt thuis bij jezelf en in je lijf met een dag vol vrouwelijke beweging en yoga, natuur, meditatie, en reflectie.