Wil jij ook alles uit jezelf halen en in balans zijn?

 

Ben je klaar met het gedoe en het ge-ren? Wil je ook weer sprankelen? Weet je dat er meer in je zit en wil je de beste versie van jezelf zijn? Alles eruit halen? Naar een leven vol vreugde, succes en balans? Dan ben je hier op de goede plek. Veel informatie vind je hier in gratis blogs en video’s.
Wil je meer? En van weten nu ook eindelijk naar echt doen? Dan is het Thrive programma for women iets voor jou. In een groep met gelijkgestemde vrouwen werken aan echte verandering en verdieping. Eerst kennismaken? Kom dan langs bij een Thrive event.
Wil je echt exclusieve aandacht, dan is 1-op-1 begeleiding iets voor je.

Thrive programma for women

 

Samen met gelijkgestemde vrouwen thriven. Een deep dive in de methodiek van feminine power. Je gaat grondig aan de slag met (lichaams)bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en vrouwelijke kracht.

Het Thrive programma is een beleving voor vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en beter in balans willen zijn. Speciaal ontwikkeld voor al die vrouwen die voelen dat het anders kan. Fijner, beter, meer jezelf, minder stress en gedoe, meer vreugde en succes hebben van binnenuit.

In 10 weken leer je hoe je kunt stoppen met rennen en starten met voluit leven. Met minder stress en meer ontspanning en flow.  Vol vertrouwen, helemaal jezelf. Waardoor je lekker in je vel zit, meer voldoening ervaart en gelukkiger bent. Zodat je alles uit jezelf haalt en een inspiratie bent voor anderen. Want daar profiteert iedereen van :-).
In 10 weken ga je van ratrace en wilskracht naar balans en innerlijke kracht.

In januari start een nieuwe groep.

Thrive Event

 

In één ochtend een Thrive-boost. In een paar uur leer je zelf werken met de methodiek. Je leert de drie kern elementen kennen die je nodig hebt voor continue energie en balans. Je krijgt inzicht in hoe het nu met je stress en energie niveau gesteld is en hoe je dat kunt verbeteren. Je leert wat je écht energie geeft en wat je daar nu direct mee kunt doen. Je leert wat je blokkeert om het leven te leven dat jij het allerliefst wilt. En hoe je die blokkades tackelt. Kortom: de tools voor een ontspannen en vreugdevol leven.

Lees meer

Van wilskracht naar innerlijke kracht

 

Intensieve 1-op-1 begeleiding op maat. Samen kijken we wat je grootste verlangen om te veranderen is. We doorlopen de methodiek zoals in het Thrive programma for women, maar op maat gemaakt voor jou. Zoomen in op wat belangrijk is om langer bij stil te staan, gaan versneld door wat voor jou gesneden koek is. Verdiepen waar verdieping nodig is. Tijdens het traject is er de gelegenheid om intensief met elkaar te oefenen en zaken echt in de praktijk te brengen. Zodat je tot zichtbaar en concreet resultaat komt in je dagelijks leven.

Meer weten? Neem contact met me op of vraag een adviesgesprek aan.

Vrouwelijke kracht innerlijke balans

Start direct met de Thrive Checklist

Iedere verandering begint bij de eerste stap. En dat is weten hoe het nu met je is. Want pas als je dat weet, kun je het veranderen. Daarom heb ik de Thrive Checklist voor je gemaakt. Start direct en je weet meteen hoe het staat met jouw balans, waar je grootste kansen liggen voor verbetering en wat je kunt doen om vandaag al minder stress en meer balans in jouw leven te hebben.