Wil jij ook alles uit jezelf halen en in balans zijn?

 

Het is tijd. Jij hebt behoefte aan balans, je werkelijke potentie te laten bloeien en meer uit jezelf halen.Zodat je 100% leeft zoals bij jou past. De mogelijkheden voor jou zijn oneindig, als je in verbinding bent met jezelf.

We zijn gewend te presteren, resultaat te halen, door te zetten, altijd doen, actie, meer-groter-sneller. Om jezelf verder te ontwikkelen, en verder te groeien, te leven zoals voor jou bedoeld is, is dat niet meer toereikend.
Vrouwelijke kracht is nodig. Die is zachter, met kwaliteiten als toelaten, laten groeien, ontwikkelen, verbinden, voelen, vertragen. Laten ontstaan in plaats van najagen. Met ongekende mogelijkheden.

In mijn programma’s en trajecten leer je precies dat. Zodat jij je leven leidt zoals jij dat wilt, voluit en in balans, en je werkelijke potentie tot bloei komt.

Programma’s

Gratis Online Home Retreat

Een praktisch 5 daags online programma om ruimte te maken voor jezelf. In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers. Vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis.
Start na inschrijving direct.

Programma Vrouwenkracht

Een diepgaand coachingprogramma van vier maanden met groepstraining, individuele coaching en sisterhood peer support. Je komt in balans, herontdekt je verlangens en ware potentie en doorbreekt blokkades om alles uit jezelf en het leven te halen.
Sept – dec

Vrouwenkracht Persoonlijk Traject

Een diepgaand 1-op-1 coachingstraject van 4 maanden waarin je de spotlight richt op jezelf, je verlangens en potentie (her)ontdekt en leert hoe je blokkades doorbreekt om alles uit jezelf en het leven te halen. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.

Inspiratie Workshop

Een deep dive van vier uur waarin je de basis leert van het Wholeness model voor Vrouwen. Je komt in verbinding met jezelf en leert hoe je alles uit jezelf en het leven kunt halen met meer balans, flow en gemak.
23 juli, 13 aug, 30 aug

Feminine Flow Programma

Een 9-weeks lesprogramma om terug te komen je eigen vrouwelijke flow. Samen met andere vrouwen kom je thuis bij jezelf en in je lijf met 9 avonden vol vrouwelijke yoga, meditatie en oefeningen voor reflectie.
Feb-april