Workshops en retreats voor persoonlijk leiderschap

 

Het is tijd. Jij wilt terug naar jezelf, genieten en meer uit jezelf halen.Zodat je 100% leeft zoals bij jou past. De mogelijkheden voor jou zijn oneindig, als je in verbinding bent met jezelf.

We zijn gewend te presteren, resultaat te halen, door te zetten, altijd doen, actie, meer-groter-sneller. Om jezelf verder te ontwikkelen, en verder te groeien, te leven zoals voor jou bedoeld is, is dat niet meer toereikend.
Vrouwelijke kracht is nodig. Die is zachter, met kwaliteiten als toelaten, laten groeien, ontwikkelen, verbinden, voelen, vertragen. Laten ontstaan in plaats van najagen. Met ongekende mogelijkheden.

Kies welke workshop jij nodig hebt. Om in beweging te komen, inspiratie te krijgen, eindelijk thuis te komen bij jezelf en blokkades te doorbreken. Zodat jij nu echt je leven leidt zoals jij dat wilt, voluit en in balans, en je werkelijke potentie tot bloei komt.

Workshops

Gratis Online Home Retreat

Een praktisch 5 daags online programma om ruimte te maken voor jezelf. In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers. Vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis.
Start na inschrijving direct.

Inspiratie Workshop

Een Inspiratie dag met groepstraining, individuele coaching en sisterhood support. Je ontdekt wat Inner Leadership for women is, herontdekt je verlangens en leert hoe je blokkades doorbreekt om alles uit jezelf en het leven te halen.
Data in maart, april, juni

Feminine Flow Day Retreat

Een Day Retreat om terug te komen je eigen flow. Je komt thuis bij jezelf en in je lijf met een dag vol vrouwelijke beweging en yoga, natuur, meditatie, en reflectie.
Blijf op de hoogte van de volgende startdatum