Wil jij ook alles uit jezelf halen en in balans zijn?

 

Het is tijd. Jij hebt behoefte aan balans, je werkelijke potentie te laten bloeien en meer uit jezelf halen.Zodat je 100% leeft zoals bij jou past. De mogelijkheden voor jou zijn oneindig, als je in verbinding bent met jezelf.

We zijn gewend te presteren, resultaat te halen, door te zetten, altijd doen, actie, meer-groter-sneller. Om jezelf verder te ontwikkelen, en verder te groeien, te leven zoals voor jou bedoeld is, is dat niet meer toereikend.
Vrouwelijke kracht is nodig. Die is zachter, met kwaliteiten als toelaten, laten groeien, ontwikkelen, verbinden, voelen, vertragen. Laten ontstaan in plaats van najagen.

In mijn programma’s en trajecten leer je precies dat. Zodat jij je leven leidt zoals jij dat wilt, voluit en in balans, en je werkelijke potentie tot bloei komt.

Programma’s

Gratis Online Home Retreat

Een praktisch 5 daags online programma om ruimte te maken voor jezelf. In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers. Vanuit de comfortabele omgeving van je eigen huis.

Programma Vrouwenkracht

Een diepgaand coachingprogramma van vier maanden dat je volgt in een groep. Je komt in balans, ontdekt wie je ten diepste bent en wat je wilt, en doorbreekt blokkades en oude pijn die je weerhoudt om het leven te leven dat jij wilt.

Feminine Flow Programma

Een 9-weeks live programma om terug te komen in je eigen Feminine Flow. Samen met andere vrouwen kom je uit je hoofd, in je lijf met 9 avonden vol vrouwelijke yoga, meditatie en oefeningen voor reflectie.

Vrouwenkracht Persoonlijk Traject

Een diepgaand 1-op-1 coachingstraject van 4 maanden waarin je thuis komt bij jezelf, jezelf en je verlangens ontdekt en leert hoe je blokkades doorbreekt. Exclusief voor jou. Neem contact op voor een persoonlijk adviesgesprek.