fbpx

Inner Leadership for Women VIP Coaching

Je hebt meer in je dan je laat zien, je wilt meer uit het leven halen, maar je voelt je uit balans.

Ren je in volle vaart door het leven en voel je je uit balans?
Voel jij de grotere potentie van wie je zou kunnen zijn en wat je zou kunnen betekenen?
Past de standaard ratrace niet (meer) bij jou, en wil je meer bij jezelf blijven terwijl je impact maakt?
Wil je meer uit jezelf en het leven halen, meer vreugde en genieten, zonder de stress en in balans?

Verlang je naar ruimte, dichterbij jezelf zijn, weten waar je nu echt naar verlangt?

 

In een privé VIP coaching dag of -traject help ik je om je authentieke, feminiene kracht te ontsluiten, zodat je vanuit verbinding met wie je ten diepste bent en waar je naar verlangt je potentie waarmaakt, sprankelend en helemaal in balans.

 

 

Waarom Inner Leadership Coaching?

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive;

and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style”

Maya Angelou

Ik coach vrouwen op het snijvlak van carrière, vrouwelijk leiderschap en gezondheid/ balans

Leiderschap presence gaat over: wie ben ik en wat wil ik betekenen?
Carrière gaat over je ware zelf en je volle potentie en talenten tot uiting brengen in het werk dat je doet zodat je jouw unieke bijdrage levert.
Vrouwelijke gezondheid en balans gaat over hoe kun je dat doen, zonder de ratrace, terwijl je volop geniet en bij jezelf blijft.

 

Dat is thriven, floreren.

We leven in een wereld die maar doordendert en waarin we onszelf kwijtraken. Een wereld bovendien, die niet past bij wat vrouwen nodig hebben.
Steeds meer vrouwen raken uit balans. We overschreeuwen onszelf of we houden onszelf klein en doen een stap terug. En dat is zonde.
Het antwoord is even simpel als eenvoudig: als we leven, werken en leiden vanuit onze feminiene kracht, komen we in balans en ontsluiten we onze ware potentie. We creëren een nieuwe manier. Een manier van floreren, die wél gemaakt is voor vrouwen en precies past bij ons ritme en waar we naar verlangen. Dat is leven en werken vanuit je authentieke feminiene kracht.

Wanneer je je verbindt met die basis, komt er een bron van kracht vrij die ruimte maakt voor meer potentie en mogelijkheden dan je je voor ogen hebt gehouden.

 

Herken je dit?

Wil je meer uit jezelf halen? Impact maken en succesvol zijn, terwijl je helemaal bij jezelf blijft?
Verlang je naar meer ruimte, rust, plezier, genieten en moeiteloos leven?
Ben je succesvol, maar ben je ontevreden en mis je voldoening?
Is je agenda overvol en je to-do lijst oneindig? Wil je niet achterop raken bij het tempo dat iedereen loopt?
Kom je in een continue strijd terecht, weet je niet hoe je moet balanceren tussen je drive om te groeien en je behoefte aan balans?
Mis je tijd en aandacht voor je kinderen, je partner, en o ja, jezelf?
Heb je moeite om simpelweg stil te zijn en te luisteren naar je eigen innerlijke stem?
Wil je meer vanuit je authentieke kern leven? Tot expressie brengen wie jij bent, en waar jij naar verlangt?
Wil je het anders, maar weet je niet hoe?

 

Ik ga je helpen naar meer ruimte, rust, helderheid, balans en vreugde.

Je leert de cruciale fundamenten om te floreren vanuit je authentieke, vrouwelijke, kern. Zodat je de impact maakt die jij wilt, terwijl je helemaal bij jezelf blijft, in balans bent en volop geniet.

Bye bye ratrace, hallo stralend leven!

 

Kan het niet anders?

Stel je eens voor… dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Dat je vrij bent. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je werkelijk waarmaakt wat jij in je hebt met volop vreugde en ease, sprankelend succes van binnenuit, zonder stress en ratrace. Volop genieten, jezelf zijn, een leven vol betekenis vanuit je authentieke zelf. 

De beste versie van jezelf. Minder stress en meer ease, meer joy, meer impact. Als vrouw, als leider.

Thriven is leven vanuit je authentieke kracht.

Jezelf tot bloei brengen en van daaruit van betekenis zijn, vanuit het thuis zijn bij jezelf, in contact met je lichaam, je verlangens, je gevoel en emoties, zonder jezelf te verontschuldigen, kleiner te maken of af te remmen, en zonder jezelf te hoeven pushen en bewijzen of je mannetje te staan. 

Het gaat over playing big, door je dromen belangrijker maken dan je angsten of onbegrip van anderen. 

Je verlangens volgen. Thriven is de moed hebben om tot bloei te komen, positieve impact en betekenis te creëren om je heen en jouw unieke bijdrage te leveren aan de wereld. Je ruimte innemen, omdat je dan ook anderen uitnodigt hetzelfde te doen. 

Wat wordt er dan mogelijk?

“Door de coaching bij Alijne luister ik beter naar mijn lichaam, heb ik meer zelfvertrouwen. Ik weet wie ik ben en ik ben nu zichtbaar. Ik ben in staat om met zachte kracht mijn grenzen aan te geven en kan mijn hart en mijn buik elkaar laten versterken. Ik voel me nog meer thuis bij mezelf.”
Simone

You are up for something bigger

Ik was precies waar jij nu bent. De afgelopen 15 jaar heb ik precies geleerd wat wel werkt, en wat ook niet. Alle ervaring, kennis en practices die ik heb opgedaan, leer ik nu aan jou. 

“You are powerful because you are a woman, not despite of it.”

Wat houdt het in?

Inner Leadership Coaching is gebaseerd op vier fundamenten:

Re-connect met jezelf en je centrum

Je gaat aan de slag met de verbinding met jezelf en je eigen centrum. Die plek van wijsheid, vrouwelijke innerlijke kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Het is je innerlijk kompas.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn. Dus je leert andere ingangen, zoals lichaamswerk, meditatie en visualisatie, reflectie en journalling, om de diepere lagen van jezelf te verkennen, te onderzoeken en je bewustzijn te laten groeien. 

Je gaat vertragen en ruimte maken voor jou. Je leert je innerlijke, vrouwelijke, kracht te ontsluiten. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen, mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in balans. Je leert opnieuw stil te staan bij jezelf. Wie ben ik en vanuit welke waardes wil ik mijn leven leiden. 

 

Align with the Stars

Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je wilt betekenen. Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen, door voluit tot uiting te brengen wie jij in essentie bent, je diepste verlangens te ontdekken en je hart te volgen, en volgens je waarden te leven.Je ontdekt ook wat jouw ware genius is en wat je purpose en levensvisie is, zodat je je ware potentie vrijmaakt en op basis daarvan het leven en de carrière creëert die 100% bij jou past.

Stel je eens voor dat je verlangen de voorbode is van wat je daadwerkelijk in staat bent te realiseren in je leven. Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen, zodat jij tot bloei komt en gaat thriven. 

Jij bent vrij - Becoming whole

We gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om zichtbaar, sprankelend en succesvol te zijn als je ware zelf, in al je talenten en glorie. Waar houd je jezelf tegen, wat zie je dat er wel en niet mogelijk is en waar zit je vast?

We hebben allemaal bewuste en onbewuste remmen op onszelf. Overtuigingen, regels en scripts die je in je hele leven hebt eigengemaakt, over wie je bent, wie anderen zijn en wat je daarvan kunt verwachten en wat wel of niet mogelijk is voor jou.
Nu kunnen die overtuigingen een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt.

Je gaat werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om de rem van jezelf af te halen en je eigen koers te varen.
En dat geeft vrijheid en geeft je diep vertrouwen en verbinding.

 

Become unstoppable

Je leert hoe je alles in je dagelijks leven integreert. Je gaat de kracht van empowerende support ontdekken. Je creëert een omgeving waarin je echt kunt zijn, jezelf kunt laten zien in al je grootsheid en raakbaarheid, waar je je authentieke kracht kunt laten groeien en naar buiten kunt brengen.
Je gaat oefenen met een life-positive attitude, compassie en dankbaarheid. En je integreert specifieke practices om alles te verankeren, zodat je blijvend succes hebt. Je impact vergroot en anderen voelen zich als vanzelf aangetrokken tot jou.

Wat brengt het je?

  • Niet meer overleven, maar floreren en sprankelen mét impact 
  • Je creëert vanuit je diepere verlangens en jouw unieke genius, je weet wie je bent, wat je wilt en wat je wilt betekenen; wat jouw unieke bijdrage is
  • Meer genieten, vol vreugde, weer de leuke jij!
  • Meer innerlijke rust en balans
  • Diepe verbinding met jezelf en rotsvast vertrouwen
  • Meer voldoening en flow in je dagelijks leven
  • Diepere verbinding met de mensen om je heen en creëer je fijne, liefdevolle relaties
  • Meer resultaat met minder moeite. Je creëert waar jij naar verlangt, zoals die promotie, nieuwe partner, fijne relatie, stabielere gezondheid, enzovoorts.
  • Ben je een krachtig leider zonder moeite, als je daarvoor kiest.
  • Ben je een stralend voorbeeld voor anderen. Je hebt natuurlijke impact.

“We need to stop running and start listening to our own voice again. Connecting to our bodies and inner wisdom, following our deepest joy.
It’s not about getting things done anymore, or achieving and accomplishing more, better, faster. It’s about becoming who you truly are and bringing your unique contribution to the world.”

Hoe werkt het?

Kies voor het coaching pakket dat het best past bij jouw behoefte.
We houden altijd een persoonlijke intake, dus we finetunen de coaching op jouw situatie.
Andere ideeën, behoeften, vragen? Ook die horen we graag, neem contact op voor een persoonlijk verkennend gesprek.

VIP Dag Balans in je overvolle leven

Je krijgt:

♥ Privé Coaching dag met persoonlijke begeleiding op maat, van ongeveer 10.00 – 15.00 uur
♥ Focus op meer balans: minder stress, meer balans, genieten en floreren vanuit je essentie.
♥ Incl. online persoonlijke intake sessie
♥ Incl. follow up online sessie
♥ Contact tussendoor per email
♥ Incl. lunch
♥ Guided audio meditaties and visualisaties, handouts van oefeningen etc.
♥ Van overwhelm, geen balans en ratrace naar authentieke feminiene kracht, innerlijke rust én energie, meer verbinding met je lichaam en intuïtie, helderheid over hoe stress bij jou werkt en hoe je balans creëert op het diepste niveau, doorbreken van innerlijke barrières zodat je uit de ratrace blijft én concrete inspired actions hoe je bij jezelf blijft in je volle leven.

€847,- excl. BTW

VIP Dag Vind je bestemming

Je krijgt:

♥ Privé Coaching dag met persoonlijke begeleiding op maat, van ongeveer 10.00 – 15.00 uur
♥ Focus op leiderschap in je werk: het vinden van je bestemming, het ontdekken van je werkelijke talenten en het beantwoorden van de vragen Wie ben ik, en Wat wil ik?
♥ Incl. online persoonlijke intake sessie
♥ Incl. follow up online sessie
♥ Contact tussendoor per email
♥ Incl. lunch
♥ Guided audio meditaties and visualisaties, handouts van oefeningen etc.
♥ Van overwhelm, geen balans en ratrace naar authentieke feminiene kracht, doorbreken van innerlijke barrières, helderheid over je wie je bent en waar je naar verlangt, je purpose, zone of genius, life vision én concrete inspired actions om dat te creëren.

€847,- excl. BTW

VIP Traject Ignite Your Spark

Je krijgt:

♥ Privé Coaching traject van 4 of 8 sessies van 60-90 minuten met persoonlijke begeleiding op maat, verspreid over 2-4 maanden
♥ Focus op balans en/ of leiderschap in je werk
♥ Incl. online persoonlijke intake sessie
♥ Contact tussendoor per email
♥ Incl. lunch
♥ Guided audio meditaties and visualisaties, handouts van oefeningen etc.
♥ Van overwhelm, geen balans en ratrace naar authentieke feminiene kracht, innerlijke rust én energie, meer verbinding met je lichaam en intuïtie, helderheid over wie je bent en wat je verlangt, je purpose, zone of genius, life vision en concrete inspired actions om dat te creëren. 

4 sessies €847,- excl. BTW

8 sessies €1547,- excl. BTW

“Life is not happening to you. Life is responding to you. You are a powerful co-creator of the future of your life.”

“Ik ben uit de wachtstand en zit nu echt aan het stuur van mijn leven. Waar ik vroeger altijd klaarstond voor iedereen, deel ik nu wat mijn dromen zijn en dat levert me zoveel op. Mensen willen me helpen, mijn man en ik hebben oprechte verbinding met elkaar en ik ben langzaam stappen aan het zetten naar een nieuwe, betekenisvolle invulling met vrijwilligerswerk. Ik heb zelfvertrouwen. ”
Nicole

“Ik ben enthousiast over de verbinding van lichaam en geest (emotie en ratio) die Alijne maakt in haar coaching. Door de oefeningen en meditaties kwam ik dieper in mijn gevoel, waardoor ik de echte antwoorden op mijn vragen vond die ik diep van binnen had. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en ben me meer bewust van wat mij echt drijft, en ook wat mij vaak heeft belemmerd. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven, waardoor ik me niet meer zo laat overweldigen. Ik sta krachtiger en kan tegelijkertijd open blijven naar anderen. Ik ben me meer bewust van mijn eigen – vrouwelijke – kracht en weet dit nu ook beter in de praktijk te brengen.”
Simone

Interesse?

Let’s get in contact

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. En dan kijken we samen wat jij nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen. 

Tot snel!

Warme groet,

Alijne

Met Alijne Verhaar

Ik ben Alijne Verhaar. Ik help je je natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen en van daaruit leiderschap te nemen. Ik weet als geen ander hoe je vast kunt zitten op een sneltrein waar je geen grip op hebt en hoe je dat kunt stoppen. Ik help briljante succesvolle vrouwen zoals jij los te komen van de ratrace en te gaan thriven van binnenuit. Vanuit jouw eigen natuurlijke, vrouwelijke, kracht. Als de inspirerende vrouw en leider die je bent. Ook als je nu nog niet weet hoe, en als je er eigenlijk geen tijd voor hebt.

Ik ben leiderschapscoach voor vrouwen, gezondheidswetenschapper en gespecialiseerd in vrouwelijke kracht en leiderschap. Ik ben eigenaar van Next Feminine Leaders, ontwikkelaar van het Inner Leadership programma voor Vrouwen en eigenaar van een eigen yogacenter. En ik ben moeder van drie prachtige dochters.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel tijd en geld geïnvesteerd om alles te leren en zelf te doorleven wat ik met je ga delen in dit programma. Ik kan niet wachten dit aan jou door te geven en met je aan de slag te gaan!

Ook jij kunt leren thriven!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!