Hoe zou het zijn als je een leven had vol energie, vreugde en succes?

Ik ben op zoek naar vrouwen die klaar zijn voor een reis naar de beste versie van zichzelf.
Start nieuwe ronde januari 2018. Er is beperkt plek.
Wordt een insider en hoor als eerste wanneer de inschrijving opent.

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit.

 

Je bent succesvol, hebt een fijn leven, maar bent niet in balans. Je wilt grip hebben op de sneltrein waar je op zit en meer bewust zijn. Je leven mag nog meer over jou gaan. Je wilt dichterbij jezelf leven en alles dat je in huis hebt ontplooien. Zodat je de stralendste versie van jou wordt.

Je hebt behoefte aan verbinding met andere vrouwen die hetzelfde zoeken. Een positieve omgeving waarin je jezelf kunt (her)vinden en elkaar kunt voeden, inspireren en steunen.

Het Thrive programma is een beleving voor vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en beter in balans willen zijn.
In 10 weken leer je hoe je kunt stoppen met rennen en starten met voluit leven. Met minder stress en meer ontspanning en flow.  Vol vertrouwen, helemaal jezelf. Waardoor je lekker in je vel zit, meer voldoening ervaart en gelukkiger bent. Zodat je alles uit jezelf haalt en een inspiratie bent voor anderen. Want daar profiteert iedereen van :-).

“ Selfcare is not a luxury. It’s a necessity. “

 

Waarom een Thrive programma voor vrouwen?

“Ik zit op een sneltrein en ik kan er niet af.”

We kennen allemaal het druk-druk-druk gevoel. Je hebt zoveel mogelijkheden en je wilt alles. Soms word je meer geleefd dan dat je zelf grip hebt op hoe het loopt. Het is alsof je op een sneltrein zit. Het gaat maar door en het gaat maar door. Ook al wil je het anders, je kunt niet stoppen. Je wilt het allemaal goed doen en het is nooit genoeg. Je rent van hot naar her.

En ongemerkt leven we vaak vooral in het plan van een ander. Omdat je bezig bent met de behoeften en verwachtingen van anderen. In je werk, je gezin, je relatie, of je gezondheid. Vaak kom je aan jezelf te weinig toe, of raak je jezelf kwijt in de drukte van alle dag en de verantwoordelijkheden die je hebt.

Grote kans dat je altijd moe bent, nooit echt meer ontspannen, altijd ‘aan’ staat. Je bent gerold in een leven dat niet meer helemaal van jou is. Je krijgt steeds meer gezondheidsdingetjes. Het wordt minder gezellig thuis. Altijd geren en gehaast, vaak gedoe. Kortom, je vindt jezelf een steeds minder leuk mens.

En ik ken het, want I’ve been there :-). 

 

Kan het niet anders?

Tot gaandeweg ergens iets gaat sluimeren: is dit wat je wilt? Dit moet toch ook anders kunnen? Moeitelozer, meer in flow, ontspannener, met meer balans, meer plezier? Meer mezelf? En deep down een stemmetje: er zit meer in jou.

 

Ik was zwanger van mijn derde dochter en nam een time-out. Ik besloot dat het tijd was om uit de molen te stappen en terug te komen bij mezelf. Uit te vinden waar het voor mij ook al weer om ging. Wat had ik nodig om écht in balans te zijn? Wat vond ik belangrijk? Hoe zag ik mijn leven voor me? Hoe kon ik van een 7-tje-‘wel oké’ leven naar een 10-fantastisch-leven gaan?

 

Gaandeweg leerde ik teruggaan naar mijn basis en wat mij ten diepste drijft en energie geeft. Ik ging van denken naar voelen en leerde luisteren naar mijn lichaam. Ik leerde mijn kompas vinden en te vertrouwen op mijn eigen wijsheid. En ik ontdekte dat succes en balans prima samen gaan, als je je keuzes maakt van binnenuit.

 

En jij bent niet de enige.

 

Duizenden vrouwen wereldwijd, zitten in dezelfde struggle. Misschien herken je dat. Veel vrouwen merken dat de manier van werken en leven die we in onze westerse cultuur gewend zijn, eigenlijk helemaal niet bij ons past. Niet bij je ambities, niet bij je ritme, niet bij wie je bent of bij wat je eigenlijk wilt. Je wilt het anders, maar hoe dan wel?

Je wilt een manier vinden waarmee je alles uit jezelf haalt en je talenten ontplooit in de breedste zin, én in balans, ontspannen en in flow bent. Een manier waarmee je meer vanuit je innerlijke kracht leeft.

De afgelopen jaren deed ik ontzettend veel onderzoek naar vrouwelijk leiderschap, vrouwelijke kracht en vrouwelijke gezondheid. Met behulp van mentoren en experts op gebied van yoga en oosterse gezondheidsleer, positieve psychologie en vrouwelijk leiderschap en mijn eigen achtergrond in management, fysiotherapie, haptonomie en gezondheidswetenschappen, heb ik een werkwijze gemaakt met de meest krachtige tools, die je helpt te thriven: helemaal jezelf zijn, op en top floreren, met minder stress en meer balans.

 

Word de gelukkigste persoon die je kent!

 

Stel je eens voor dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je iedere dag voldoening ervaart van wie je bent en wat je doet en dat je daarmee de levens van anderen mooier maakt. Dat je fijne en stimulerende relaties hebt, en steun en support vindt. Blij met jezelf, thuis in je lichaam, ontspannen en in balans.

Als je bent zoals veel vrouwen, verlang je naar ontplooiing, ontwikkeling, groei, creativiteit, verbinding. Je wilt lekker leven, ontspannen, met plezier en leuke mensen om je heen. Genieten van het leven, plezier maken, sprankelen, eigenwijs zijn en volop in je eigen kracht en wijsheid geloven en vertrouwen.

 

En de oplossing zit hem niet in minder doen. Misschien houd je je kleiner dan je zou willen omdat je denkt dat het er voor jou niet in zit of dat jij het niet kunt. Maar dat levert je geen voldoening op.

De oplossing zit hem ook niet in nog harder je best doen. Misschien ben jij juist heel hard aan het werk om alles eruit te halen en jezelf uit te dagen. Maar dat kost je op de lange termijn te veel energie.

 

Wat je nodig hebt, is een manier om van binnenuit in balans te zijn en krachtig. Op een manier die recht doet aan wie je ten diepste bent en wat je in de kern wilt. Groots of eenvoudig of beide, met volop vreugde, creativiteit, energie, ontspanning en overvloed. Een leven dat laat zien wie jij bent en waarmee je een inspiratie bent voor anderen.

 

Dat is iets dat je niet met de paplepel krijgt ingegeven, maar je kunt het gelukkig wel leren.

 

Een succesvol leven begint bij jezelf in het centrum zetten.

 

Zodat jij kunt groeien. Met alles dat jij in huis hebt. En dan kun je met veel minder stress en inspanning veel meer bereiken. En ook je eigen dromen, ambities en potentie waarmaken. 

Je bent krachtig, wijs en creatief. Soms hebben we iemand nodig om ons daaraan te herinneren, zodat we kunnen groeien in de beste versie van onszelf. Vrouwen zijn zo’n onbenutte bron van potentieel in onze maatschappij. De beste versie van jezelf zijn, dat gun ik iedere vrouw.
Uiteindelijk is dat waar het om gaat: jezelf ontplooien en daarmee van betekenis te zijn voor anderen. En je daarbij goed te voelen en plezier te hebben onderweg. Als jij dat doet, nodig je anderen vanzelf uit het ook te doen.

Waar het programma over gaat

 

In het programma werken we aan drie centrale pijlers:

Eigen balans vinden

Een groot deel van het programma werk je aan jezelf en je balans. Je leert alles over stress en hoe je het vermindert en je reset je systeem naar ontspanning. Je leert uit je hoofd te komen en in je lichaam. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen in balans.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn.

Die plek van wijsheid, kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Dus je leert andere ingangen, zoals lichaamsbewustzijn, meditatie, adem, yoga, om de diepere lagen van jezelf te verkennen en te onderzoeken en je bewustzijn te laten groeien.

Wie ben je & wat wil je?

Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen. Stel je eens voor dat je verlangen de voorbode is van wat je daadwerkelijk in staat bent te realiseren in je leven.

Als je je verlangens volgt, krijg je energie en creëer je een leven met flow. Je wordt als vanzelf op een heel natuurlijke manier de beste versie van jou. Alles wat jij in je hebt, wie je kunt zijn, kan zich ontplooien.

Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je diepere verlangens zijn.

Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen, zodat je een continue bron van energie creëert. Je leert hoe je jezelf altijd in balans kunt brengen en houden, terwijl je je ambities waarmaakt.

Jij bent vrij

En we gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om helemaal in balans te zijn.

Als je jezelf in het centrum gaat zetten, kom je ongetwijfeld belemmeringen tegen. Overtuigingen waarom iets niet kan. Je zou wel willen, maar… je baas, de werkdruk, de kinderen, je ouders, je man, het werk, je verantwoordelijkheden, wat zullen anderen daarvan denken, etc.

Die overtuigingen heb je in je hele leven opgebouwd, maar nu kunnen ze een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt.

We gaan werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om als het ware de rem van jezelf af te halen. En dat geeft vrijheid.

 

Na het programma:

 • Heb je minder stress en meer balans
 • Zit je lekkerder in je vel
 • Voel je je echt thuis bij jezelf en ben je nooit meer alleen
 • Heb je meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen.
 • Voel je je vrij om de keuzes te maken die bij jou passen.
 • Ervaar je meer voldoening en flow in je dagelijks leven.
 • Bereik je meer met minder moeite.
 • Heb je een diepere verbinding met de mensen om je heen en creëer je fijne, liefdevolle relaties
 • Heb je alles in huis om je leven in lijn te brengen met wie jij bent en wat ten diepste bij jou past. En kun je dit verder verdiepen na het programma.
 • Krijg je meer voor elkaar.
 • Ben je een stralend voorbeeld en een magneet voor anderen die zich daartoe voelen aangetrokken. Je hebt natuurlijke impact.

 

Wat kan ik verwachten?

Het programma bestaat uit 10 wekelijkse sessies, waarin je samen met een groep geweldige vrouwen terugkomt bij jezelf, je diepere verlangens serieus gaat nemen en de tools krijgt om het leven te creëren dat jij wilt. Het is een wekelijks cadeau aan jezelf. Een deep dive in persoonlijke ontwikkeling en verbinding met een cirkel gelijkgestemden. Een plek waar je kunt thuiskomen bij jezelf, tot rust kunt komen, jezelf kunt zijn, kunt lachen, naar binnen kunt keren of juist naar buiten en groots kunt dromen. Een plek waar je jezelf vindt en vanuit jouw eigen basis van wijsheid en kracht gaat groeien naar de vrouw die jij wilt zijn en het leven dat daarbij past.

In deze 10 weken bouwen we aan stevig verankerde positieve gewoonten die je helpen om gecenterd en in balans te blijven in het drukke leven van alledag. En als je uit balans raakt, help je jezelf in no time weer op de rails. In de cirkel inspireer je elkaar, word je gestimuleerd en ondersteund in je proces, vier je successen en voed je elkaar met positiviteit, wijsheid en inspiratie.

Nee, het is geen theekransje en het is ook geen therapie sessie. Wel een inspirerende groep gave vrouwen met waanzinnig potentieel, die net als jij op zoek zijn naar balans. Je werkt met jezelf, gesteund in een fijne groep.

 

Iedere sessie is opgebouwd rondom een thema, op basis van een van de drie hoofdpijlers.

De sessies bestaan allemaal uit:

 

 • yoga en lichaamswerk specifiek gericht op vrouwen
 • krachtige coachingsoefeningen en kennis voor zelfontplooiing en persoonlijke groei
 • verbinding met de andere vrouwen in de cirkel

Het begint bij de basis. Alles waar ik om geef;
Het bevindt zich in mij. Ik ben thuis bij mezelf

 

Wauw. Jij verdient dit.

 

Door dit helemaal te lezen laat je zien dat jij weet hoe belangrijk je bent. Je bent bereid tijd te nemen om in jezelf en in jouw balans te investeren en dat is geweldig. Ga daarmee door!

En ik zou het geweldig vinden om je in de training te ontmoeten. De inschrijving is nu gesloten, maar ik wil je van harte uitnodigen om een insider te worden. Dan blijf je op de hoogte wanneer de inschrijving van de volgende ronde weer opent. Je bent heel welkom!

Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen. 

Tot snel!

Warme groet,

Alijne

Ook jij kunt leren thriven!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!