Thrive Introductie Event

Nooit meer stress, balans in je overvolle leven

Hoe wil jij leven?

 

Heb jij wel eens het gevoel dat je je eigen leven niet kunt bijhouden? Dat je steeds achter de feiten aanrent, continu ‘aan’ móet staan omdat je niks wilt missen en je wilt presteren in je verantwoordelijke en drukke baan? Wórd jij geleefd?

Dan ben je niet de enige.

Als je hierin verandering wilt, kom dan naar het

 

Thrive Introductie Event

 

Waarom dit event?

 

Dit event gaat over vreugde en balans in ons overvolle leven. Een aantal jaar geleden ben ik bijna een jaar met sabbatical geweest. Dat had voor een groot deel te maken met mijn eigen zoektocht naar balans. Ik ben fysiotherapeut van achtergrond, gezondheidswetenschapper, yogadocent, en toch liep ik bijna tegen een burnout aan.

 

Op dat moment had ik een verantwoordelijke baan als programmamanager, ik presteerde heel goed, en ik was alleen maar moe. Ik was continu gespannen (daar was ik me op dat moment trouwens niet eens bewust van), had veel huidklachten, sliep minder goed en had thuis steeds minder geduld met mijn drie dochters. En ik merkte dat ik veel minder plezier had, geen energie en geen zin. Dat wilde ik anders. Die 10 maanden eruit werd een soort reset.

 

Minder stress, meer balans

 

En ik ben niet de enige. De manier waarop wij naar werk en succes kijken in onze maatschappij zorgt voor stress, ongezondheid en het zoekraken van balans. En vooral vrouwen hebben daar last van. Uit legio wetenschappelijke onderzoeken blijkt, dat vrouwen sneller last hebben van vermoeidheid en spanning. Zij lopen meer risico op hart- en vaatziekten, hartinfarcten, diabetes, depressie en burn-out. En heel belangrijk: je daadwerkelijke talenten en dromen komen niet tot zijn recht, omdat je vooral bezig bent met voldoen aan een ren-wedstrijd. En dat is zonde. Ik wil dat meer vrouwen hun eigen definitie van succes gaan hanteren, waarin het niet gaat over of-of, maar en-en: succes en impact én balans en geluk. Dat is thriven: on top of it zijn, volop energie, maximaal jezelf en je talenten leven en helemaal jezelf en in balans zijn. Als meer vrouwen vreugde en balans creëren in hun leven, heeft dat direct invloed op de hele wereld om hen heen. Happy woman, happy family, happy world. Verbeter de wereld begint in dit geval bij gelukkige, succesvolle vrouwen.

 

Succes van binnenuit

 

Mijn grootste shift was dat ik loskwam van de molen en identiteit van werk en terugkwam bij mijn eigen basis. Daardoor ben ik niet alleen veel meer ontspannen en heb ik meer energie, balans en minder stress. Maar ik werk ook iedere dag met zin aan een leven dat 100% bij mij past. Waarin ik de dingen doe die ik belangrijk vind, tijd heb voor de mensen om me heen, alles uit mezelf haal en daarmee succes opbouw.

 

Ik geloof dat ieder mens zijn eigen basis, zijn eigen kompas heeft. Als je je daardoor laat leiden, ben je succesvoller en meer in balans. Met simpele dingen heb ik mijn dagelijks leven veranderd en heb ik nu een leven vol betekenis en vreugde, terwijl ik nog steeds druk ben met o.a. mijn gezin en mijn bedrijf. In dit event deel ik de lessen die voor mij de meeste impact hebben gehad en leer je in een ochtend de methodiek toepassen.

 

Leren thriven

 

In haar boek Thrive geeft Arianna Huffington een manier van kijken naar succes, waarin ze beschrijft: ‘In onze Westerse maatschappij hebben we succes teruggebracht naar twee maten: macht en geld. Dat is niet langer toereikend. We hebben een derde maat nodig die succes definieert. En dat is thrive: een leven vol well-being, wonder, wisdom en giving.’

 

Die derde maat kun je leren, daar gaat dit event over.

Are you ready to thrive?

Wat levert het je op?

N

Inzicht

Inzicht in je eigen stress- en energieniveau (en wat je daar eenvoudig aan kunt doen)

N

Doen

Met kleine stappen een leven vol betekenis, vreugde, balans en minder stress (en welke stappen je nu direct kunt zetten die je gegarandeerd effect geven)

N

Focus

Focus op wat je echt verlangt en wat je belemmerende overtuigingen zijn (en hoe je die tackelt)

N

Rust

Rust in je hoofd en je lijf (en hoe je daar iedere dag voor zorgt)

N

Energie!

Weten hoe je met kleine veranderingen in je dagelijkse leven een wereld van verschil creëert (en dus: meer energie!)

Wat krijg je?

N

Me-time

Een hele dag aandacht voor jezelf

N

Fun!

Vooral plezier met ruim 5 uur coaching in een supermooie setting.

N

Praktische tools

Aan de slag en ervaren. Het is geen dag met veel theoretisch gebabbel, je gaat actief met jezelf aan de slag met o.a. adem, beweging, creativiteit

N

Integratie in je dagelijks leven

Je weet wel wat goed voor je is. Maar het nu ook echt gaan doen! Je krijgt simpele technieken die je helpen om het in je dagelijks leven met kleine stappen te integreren zodat het ook echt beklijft en je gegarandeerd effect merkt.

Op dit moment is de inschrijving voor het Thrive event gesloten

 

Wees er als eerste bij! Laat je naam en e-mailadres achter en wees als eerste op de hoogte van het volgende Thrive event!

O, en… je ontvangt dan direct ook fijne tips en tricks over hoe je nu al kunt werken aan je balans!

 

Met Alijne Verhaar

 

Ik ben Alijne Verhaar en ik kijk ernaar uit met je aan de slag te gaan! Ik help vrouwen ambitie, succes en balans te combineren en te gaan thriven van binnenuit.

Ik ben moeder van drie dochters en succesvol ondernemer. Ik ben zelfstandig leiderschapscoach, organisatie-adviseur en eigenaar van een eigen yogastudio.

Lees meer.