Hoe zou het zijn als je een leven had vol energie, vreugde en succes?

Ik ben op zoek naar vrouwen die klaar zijn voor een reis naar de beste versie van zichzelf.
Start Vrouwenkracht Winter-Lente op 8 februari 2019. Er is beperkt plek.

 

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit.

Je bent succesvol, hebt een fijn leven, maar bent niet in balans. Je wilt grip hebben op de sneltrein waar je op zit en meer bewust zijn. Je leven mag nog meer over jou gaan. Je wilt dichterbij jezelf leven en alles dat je in huis hebt ontplooien. Zodat je de stralendste versie van jou wordt.

Je hebt behoefte aan verbinding met andere vrouwen die hetzelfde zoeken. Een positieve omgeving waarin je jezelf kunt (her)vinden en elkaar kunt voeden, inspireren en steunen.

Het programma Vrouwenkracht is een beleving voor vrouwen die meer uit zichzelf willen halen en beter in balans willen zijn.
Je stopt met rennen en start met voluit leven. Met minder stress en meer ontspanning en flow.  Vol vertrouwen, helemaal jezelf. Waardoor je lekker in je vel zit, meer voldoening ervaart en gelukkiger bent. Zodat je alles uit jezelf haalt en een inspiratie bent voor anderen. Want daar profiteert iedereen van :-).

Data

De sessies van het Vrouwenkracht Winter-Lente programma zijn op vrijdagochtend, van 9.45 – 13.15 uur, op:
8, 15 en 22 februari
15 en 22 maart
5 en 12 april
10 en 17 mei

“ Selfcare is not a luxury. It’s a necessity. “

Waarom Vrouwenkracht?

“Ik zit op een sneltrein en ik kan er niet af.”

We kennen allemaal het druk-druk-druk gevoel. Je hebt zoveel mogelijkheden en je wilt alles. Soms word je meer geleefd dan dat je zelf grip hebt op hoe het loopt. Het is alsof je op een sneltrein zit. Het gaat maar door en het gaat maar door. Ook al wil je het anders, je kunt niet stoppen. Je wilt het allemaal goed doen en het is nooit genoeg. Je rent van hot naar her.

En ongemerkt leven we vaak vooral in het plan van een ander. Omdat je bezig bent met de behoeften en verwachtingen van anderen. In je werk, je gezin, je relatie, of je gezondheid. Vaak kom je aan jezelf te weinig toe, of raak je jezelf kwijt in de drukte van alle dag en de verantwoordelijkheden die je hebt.

Grote kans dat je moe bent, nooit echt ontspannen, altijd ‘aan’ staat. Je bent gerold in een leven dat niet meer helemaal van jou is. Altijd geren en gehaast, vaak gedoe. Eigenlijk vind je jezelf een steeds minder leuk mens.

En ik ken het, want I’ve been there :-). 

 

Kan het niet anders?

6 jaar geleden besloot ik dat het tijd was om echt zelf de leiding te nemen. Ik stapte uit de molen en begon met succesvol en voluit leven naar mijn eigen maatstaven.

Ik leerde wat mijn diepste verlangens zijn en waar het voor mij over gaat, wat ik wil leren en bijdragen. Ik ging van denken naar voelen en leerde luisteren naar mijn lichaam. Ik leerde mijn kompas vinden en te vertrouwen op mijn eigen wijsheid. Om van daaruit mezelf te ontplooien en een leven op te bouwen dat bij mij past. En ik ontdekte dat succes en balans prima samen gaan, als je je keuzes maakt van binnenuit.

Stel je eens voor dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Dat je vrij bent. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je iedere dag voldoening ervaart van wie je bent en wat je doet en dat je daarmee de levens van anderen mooier maakt. Dat je fijne en stimulerende relaties hebt, en steun en support vindt. Blij met jezelf, thuis in je lichaam, ontspannen en in balans.

Dat je alles creëert wat je verlangt en je ambities waarmaakt, zonder stress, en dat je werkelijke impact hebt op de levens om je heen.

 

Als jij groeit, groeit de rest met je mee

Als je bent zoals veel vrouwen, verlang je naar ontplooiing, ontwikkeling, groei, creativiteit, verbinding. Je wilt lekker leven, ontspannen, met plezier en leuke mensen om je heen. Genieten van het leven, plezier maken, sprankelen, eigenwijs zijn en volop in je eigen kracht en wijsheid geloven en vertrouwen.

En de oplossing zit hem niet in minder doen. Misschien houd je je kleiner dan je zou willen omdat je denkt dat het er voor jou niet in zit of dat jij het niet kunt. Maar dat levert je geen voldoening op.

De oplossing zit hem ook niet in nog harder je best doen. Misschien ben jij juist heel hard aan het werk om alles eruit te halen en jezelf uit te dagen. Maar dat kost je op de lange termijn veel energie.

Wat je nodig hebt, is een manier om van binnenuit in balans te zijn en krachtig. Op een manier die recht doet aan wie je ten diepste bent en wat je in de kern wilt. Groots of eenvoudig of beide, met volop vreugde, creativiteit, energie, ontspanning en overvloed. Een leven dat laat zien wie jij bent en waarmee je een inspiratie bent voor anderen.

Dat is iets dat je niet met de paplepel krijgt ingegeven, maar je kunt het gelukkig wel leren.

“Door het programma Vrouwenkracht luister ik beter naar mijn lichaam, heb ik meer zelfvertrouwen. Ik weet wie ik ben en ik ben nu zichtbaar. Ik ben in staat om met zachte kracht mijn grenzen aan te geven en kan mijn hart en mijn buik elkaar laten versterken. Ik voel me nog meer thuis bij mezelf.”

Simone

oktober 2018

Weet je, jij bent niet de enige.

 

Duizenden vrouwen om je heen zitten in dezelfde struggle. Misschien herken je het bij je vriendinnen, collega’s. Onze go-go-go manier van werken en leven past eigenlijk helemaal niet bij ons. Ons systeem raakt ervan ontregeld, en vooral vrouwen merken dat.

En het gaat jou al lang niet meer alleen om prestatie en achieving. Succes gaat voor jou veel meer over zelfontplooiing, impact hebben, van betekenis zijn en dichtbij jezelf leven. Daar is iets anders voor nodig. Een manier waarmee je meer vanuit je innerlijke kracht leeft. Zodat je alles uit jezelf haalt én succesvol, in balans, ontspannen en in flow bent. Dat rennen in die molen, dat hoeft niet zo te zijn. Er zit meer in jou.

De afgelopen jaren deed ik ontzettend veel onderzoek naar vrouwelijk leiderschap, vrouwelijke kracht en vrouwelijke gezondheid. Daaruit is dit Vrouwenkracht programma uit ontstaan. Een diepgaand programma met de meest krachtige tools om te thriven: helemaal jezelf zijn, op en top floreren, meer balans en minder stress.

Een succesvol leven begint bij jezelf in het centrum zetten.

 

Je bent krachtig, wijs en creatief. Soms hebben we iemand nodig om ons daaraan te herinneren, zodat we kunnen groeien in de beste versie van onszelf. Vrouwen zijn zo’n onbenutte bron van potentieel in onze maatschappij. De beste versie van jezelf zijn, dat gun ik iedere vrouw.

Waar het programma over gaat

In het programma werken we aan drie centrale pijlers:

Eigen balans vinden

Een groot deel van het programma werk je aan jezelf en je balans. Je leert alles over stress en hoe je het vermindert en je reset je systeem naar ontspanning. Je leert uit je hoofd te komen en in je lichaam. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen in balans.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn.

Die plek van wijsheid, kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Dus je leert andere ingangen, zoals lichaamsbewustzijn, meditatie, adem, yoga, om de diepere lagen van jezelf te verkennen en te onderzoeken en je bewustzijn te laten groeien.

Wie ben je & wat wil je?

Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen. Stel je eens voor dat je verlangen de voorbode is van wat je daadwerkelijk in staat bent te realiseren in je leven.

Als je je verlangens volgt, krijg je energie en creëer je een leven met flow. Je wordt als vanzelf op een heel natuurlijke manier de beste versie van jou. Alles wat jij in je hebt, wie je kunt zijn, kan zich ontplooien.

Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je diepere verlangens zijn.

Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen, zodat je een continue bron van energie creëert. Je leert hoe je jezelf altijd in balans kunt brengen en houden, terwijl je je ambities waarmaakt.

Jij bent vrij

En we gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om helemaal in balans te zijn.

Als je jezelf in het centrum gaat zetten, kom je ongetwijfeld belemmeringen tegen. Overtuigingen waarom iets niet kan. Je zou wel willen, maar… je baas, de werkdruk, de kinderen, je ouders, je man, het werk, je verantwoordelijkheden, wat zullen anderen daarvan denken, etc.

Die overtuigingen heb je in je hele leven opgebouwd, maar nu kunnen ze een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt.

We gaan werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om als het ware de rem van jezelf af te halen. En dat geeft vrijheid.

 

Na het programma:

 • Heb je minder stress en meer balans
 • Zit je lekkerder in je vel
 • Voel je je echt thuis bij jezelf en ben je nooit meer alleen
 • Heb je meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen.
 • Voel je je vrij om de keuzes te maken die bij jou passen.
 • Ervaar je meer voldoening en flow in je dagelijks leven.
 • Bereik je meer met minder moeite en creëer je waar jij naar verlangt, zoals eindelijk die promotie, nieuwe partner, fijne relatie, stabielere gezondheid, enzovoorts.
 • Heb je een diepere verbinding met de mensen om je heen en creëer je fijne, liefdevolle relaties
 • Heb je alles in huis om je leven in lijn te brengen met wie jij bent en wat ten diepste bij jou past. En kun je dit verder verdiepen na het programma.
 • Krijg je meer voor elkaar.
 • Ben je een stralend voorbeeld en een magneet voor anderen die zich daartoe voelen aangetrokken. Je hebt natuurlijke impact.

Heb je eerder meegedaan het Vrouwenkracht? Schrijf je dan vooral weer in! Iedere ronde zijn er nieuwe gesprekken, nieuwe oefeningen, nieuwe yoga en blijven we ontwikkelen.
Ook jij staat niet stil. Je hebt nieuwe verlangens en nieuwe dingen die spelen en je bent toe aan een laag dieper in jezelf. Iedere ronde Vrouwenkracht verdiep je meer en meer en lukt het steeds beter het geleerde toe te passen in je dagelijks leven. Het effect wordt steeds groter. Wees dus van harte welkom om te verdiepen en opnieuw mee te doen!

 

“Ik zat in een dip en ik bruis weer! Ik heb meer rust en vertrouwen, ik voel dat ik toe ben aan de volgende stap. Ik heb nog beter helder waar het voor mij echt om gaat en wat ik belangrijk vind. Ik heb een promotie binnengehaald, door erom te vragen. Dat zou ik vroeger nooit gedaan hebben.”

Marian

oktober 2018

Niet voor iedereen

 

Dit is niet zomaar een training. Het is ervaren, uit je hoofd in je lijf, en ook echt doen. Het is een cirkel van like-minded vrouwen, waarin je je thuis voelt, jezelf kunt zijn, niemand verwacht dat je perfect bent, maar waar we wel op jou zitten te wachten.

Dit programma is niet voor jou als je:

O

Het eigenlijk allemaal wel best vindt zo en geen zin hebt in ‘gedoe’. Dit traject gaat leiden tot verandering. Als je daar geen zin in hebt, niet doen en lekker blijven waar je bent!

O

Op zoek bent naar een theorie cursus waarin je veel kennis opdoet en niet actief met jezelf aan de slag hoeft. In dit programma leer je veel, vooral door te doen.

O

Meditatie, yoga, en gevoel enzo allemaal maar soft en vaag vindt en vooral wilt praten. Vind je het spannend, maar wil je een nieuwe manier onderzoeken? Dan is dit programma precies wat voor jou.

O

Nog niet toe bent aan verbinding in de groep. De groep vergroot je leereffect, doordat je leert van en inspiratie vindt bij elkaar. Wil je alleen een-op-een? Dan is een een-op-een Vrouwenkracht coach traject misschien meer iets voor je.

Alles op een rij

Je krijgt:

 • 9 live bijeenkomsten van 3,5 uur met training, coaching, meditatie en yoga
 • handouts van de sessies met alles wat je nodig hebt om terug te lezen en toe te passen, inclusief alle oefeningen, aanvullende audio’s en video’s t.w.v. 197,-
 • 50% korting op een yoga abonnement naar keuze bij Eigentijdz Klank & Yogastudio tijdens de duur van het programma
 • alle tijd en volledige aandacht voor jou; een deep dive in self care en zelfontwikkeling
 • extra bonus oefeningen om wat je leert in de sessie thuis te verdiepen en toe te passen
 • extra inspiratie voor empowerment, verdieping en aanmoediging
 • een geweldig ondersteunend, uplifting en empowerend netwerk van like-minded briljante vrouwen, precies zoals jij
 • gegarandeerde persoonlijke aandacht in een kleine groep
 • onbeperkt fruit en thee tijdens de bijeenkomsten; voel je vrij een eigen lunch mee te nemen
 • een supergave goodiebag met leuke spullen die je helpen bij de opdrachten en je stimuleren extra goed voor jezelf te zorgen

“Your body cannot heal without play. Your mind cannot heal without laughter. Your soul cannot heal without joy.” 

Catherine Fenwick

1. Deep dive in jezelf

Via je lichaam laat je spanning verzachten en blokkades verdwijnen. Je altijd drukke mind komt tot rust en je reset je stress levels, door de ontspanningsmodus van je lichaam aan te zetten. Dat geeft je toegang tot veel diepere lagen van jezelf en tot een dieper bewustzijn, zodat je veel meer impact en effect zult bereiken in hele korte tijd. Daarna gaan we de diepte in met de meeste krachtige en effectieve coaching-oefeningen. Je gaat naar huis met simpele en praktische oefeningen die je thuis direct toepast.

2. Direct toepassen en verankeren

De regelmatige live bijeenkomsten zorgen ervoor dat je elke dag kleine stappen neemt en wat je leert ook direct integreert in je eigen dagelijkse praktijk. Het zorgt ervoor dat je in beweging blijft en in flow. Je krijgt daardoor echte veranderingen, niet door grote doorbraken te forceren, maar door iedere dag kleine makkelijke stappen te zetten en kleine besluiten te nemen die impact hebben.

3. Persoonlijke begeleiding

Tijdens de live bijeenkomsten is er volop aandacht voor jouw persoonlijke proces en vragen en wordt je persoonlijk gecoacht.

“Ik ben uit de wachtstand en zit nu echt aan het stuur van mijn leven. Waar ik vroeger altijd klaarstond voor iedereen, deel ik nu wat mijn dromen zijn en dat levert me zoveel op. Mensen willen me helpen, mijn man en ik hebben oprechte verbinding met elkaar en ik ben langzaam stappen aan het zetten naar een nieuwe, betekenisvolle invulling met vrijwilligerswerk. Ik heb zelfvertrouwen. ”

Nicole

oktober 2018

“Ik ben enthousiast over de verbinding van lichaam en geest (emotie en ratio) die Alijne maakt in deze geweldige cursus. Door de yoga oefeningen en meditaties kwam ik dieper in mijn gevoel, waardoor ik de echte antwoorden op mijn vragen vond die ik diep van binnen had. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en ben me meer bewust van wat mij echt drijft, en ook wat mij vaak heeft belemmerd. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven, waardoor ik me niet meer zo laat overweldigen. Ik sta krachtiger en kan tegelijkertijd open blijven naar anderen. Ik ben me meer bewust van mijn eigen – vrouwelijke – kracht en weet dit nu ook beter in de praktijk te brengen.”

Simone

oktober 2018

Praktische informatie

Data

De live sessies van het Vrouwenkracht Winter-Lente programma zijn op vrijdagochtend, van 9.45 – 13.15 uur, op:
8, 15 en 22 februari
15 en 22 maart
5 en 12 april
10 en 17 mei

Locatie

Vlakbij Tilburg in de prachtige locatie van Eigentijdz Klank & Yogastudio in Dongen. Een prachtige karakteristieke plek in een oude leerlooierij.
Makkelijk bereikbaar met de auto en volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Investering

Vroege Vogels prijs tot 31 december 2018: €647,- inclusief BTW
Ben je al yogaklant? Dan wordt je abonnement als je dat wilt, verrekend met de prijs.
Investering na 1 januari 2019 €687,- inclusief BTW

Jij verdient dit

Klinkt dit als iets voor jou? Dan is dit jouw tijd.

Door dit helemaal te lezen laat je zien dat jij weet hoe belangrijk je bent. Je bent bereid tijd te nemen om in jezelf en in jouw balans te investeren en dat is geweldig.

En ik zou het een eer vinden om je in de training te ontmoeten en met je aan de slag te gaan. Dus ik wil je van harte uitnodigen om mee te doen. Jij bent welkom!

Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen. 

Tot snel!

Warme groet,

Alijne

Ook jij kunt leren thriven!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!