fbpx

 

Hoe zou het zijn als je een leven had vol energie, vreugde en succes?

Start Vrouwenkracht september 2019. Slechts 10 plekken.

 

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit.

Jij bent hier omdat je meer wilt halen uit het leven. En uit jezelf.

Je wordt opgeslokt door de busyness van het leven van alledag en al je rollen en verantwoordelijkheden. Je zit in een ratrace van maar doorgaan, presteren, doen, geven, klaarstaan. Je bent het zat altijd je mannetje te staan.

En je bent de verbinding met jezelf kwijt. Je zit in een molen die de jouwe niet meer is en waar je geen grip op hebt. Je hebt alles, maar je vraagt je af of je op het goede spoor zit. Of dit nog wel jouw eigen plan is, of eigenlijk dat van iemand anders.
En dat wil je anders. ⠀

Je voelt dat er meer mogelijk is voor jezelf en hoe je leeft en werkt.
Je wilt verbonden zijn met jezelf. Je eigen plek innemen, vanuit wie jij ten diepste wilt zijn.
Moeiteloos en stralend, zonder de stress en ratrace van nu.

Het rennen in de molen maakt het moeilijk simpelweg stil te zijn en te luisteren naar je eigen stem. Je verlangt naar ruimte, dichterbij jezelf zijn, zodat je jezelf weer kunt horen.
Je hebt behoefte aan verbinding met andere vrouwen die hetzelfde zoeken. Een positieve omgeving waarin je jezelf kunt (her)vinden en elkaar kunt voeden, inspireren en steunen.

Het Programma Vrouwenkracht biedt je al dit, en meer.

 

“ Selfcare is not a luxury. It’s a necessity. “

 

Waarom Vrouwenkracht?

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive;

and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style”

Maya Angelou

Jij bent een power vrouw. Maar je voelt je niet in balans. Onderweg raak je jezelf soms kwijt.

Te vaak:

Heb je geen grip op de sneltrein waar je in zit en rol je maar door.

Ga je over je grenzen en eindig je met nog meer op je to-dolist, of wordt er niet (voldoende) naar je geluisterd.

Heb je geen tijd en aandacht voor wat, en wie, echt belangrijk voor je is. En dat merk je thuis, in je relatie en op je werk.

Ben je aan het ‘strijden’, en heb je niet de impact die je wilt.

Pas je je aan en kom je niet tot je recht of houd je jezelf klein.

Kun je niet jezelf zijn of laat je maar een deel van jezelf zien.

Zoek je naar ‘jouw plek’. Diep van binnen voel je je ‘ontheemd’, al weet je niet precies waar dat dan vandaan komt. Je hebt alles, en toch ook niet.

Wil je meer. Van het leven, uit jezelf. Je weet dat je meer in huis hebt en dat er meer mogelijk is, een potentie die je voelt, maar het komt er niet uit.

Je leeft in overdrive en bent moe. Je bent een ster in alles oplossen. Maar op een of andere manier denk je jezelf steeds vast en kom je er niet uit. Je hebt het gevoel dat je het alleen moet doen.

Misschien heeft het leven je prioriteiten in de war geschopt, doordat je net moeder bent geworden, een relatiecrisis of -problemen mee (hebt ge)maakt, je kinderen juist het huis uit zijn, je baan ophoudt te bestaan of je in een gezondheidscrisis terecht bent gekomen. De vaste grond onder je voeten verdwijnt, en je weet niet hoe je jezelf weer in balans krijgt of hoe je verder wilt.

 

 

Kan het niet anders?

Stel je eens voor dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Dat je vrij bent. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je fijne en stimulerende relaties hebt, en steun en support vindt. Dat je werkelijk waarmaakt wat jij in je hebt en dat je daarmee de levens van anderen mooier maakt.

Helemaal in je vrouwelijke kracht, succesvol en sprankelend. Zachter, met kwaliteiten als toelaten, laten groeien, ontwikkelen, verbinden, voelen, vertragen. Waardoor je succes laat ontstaan in plaats van moet najagen.
In Vrouwenkracht leer je precies dat. Zodat jij je leven leidt zoals jij dat wilt, voluit en in balans, en je werkelijke potentie tot bloei komt.

Vrouwenkracht is voor jou, als je:

♥ Voluit wil leven, met vreugde, betekenis en in verbinding met jezelf
♥ Maximaal impact wil hebben op de manier die bij jou past
♥ Wilt groeien in je (innerlijk) leiderschap
♥ Jezelf wil zijn, in al je kracht, briljantheid en imperfectie en met al glorie en eigenzinnigheid
♥ Meer verbinding wilt met je vrouwelijke kracht
♥ Je eigen succes wil bepalen, wilt stoppen met rennen
♥ In balans wil zijn en rust in je hoofd en lijf wil voelen
♥ Grote dromen hebt en meer uit jezelf wil halen
♥ Op zoek bent naar meer ease, flow, vreugde en gemak
♥ Vrij wilt zijn om 100% jouw leven te leven, met alles wat je in je hebt.

Zodat je voluit gaat thriven, en je weer gaat sprankelen. En je hele omgeving met jou.

“Door het programma Vrouwenkracht luister ik beter naar mijn lichaam, heb ik meer zelfvertrouwen. Ik weet wie ik ben en ik ben nu zichtbaar. Ik ben in staat om met zachte kracht mijn grenzen aan te geven en kan mijn hart en mijn buik elkaar laten versterken. Ik voel me nog meer thuis bij mezelf.”

Simone

oktober 2018

Weet je, jij bent niet de enige.

 

Wat je voelt, is normaal.

Onze generatie vrouwen zit in een gekke paradox. We hebben nog nooit zoveel mogelijkheden en rijkdom gehad, en toch zijn er nog nooit zoveel (succesvolle) vrouwen uit balans, ongelukkig of burn out geweest als nu.

En dat heeft te maken met twee dingen.

We leven van buiten naar binnen

Zo vaak zijn we als vrouw bezig met over-doing, over-giving en over-functioning. Omdat we het iedereen naar de zin willen maken, niet willen teleurstellen, onszelf willen bewijzen. De meesten van ons hebben geleerd om goed af te stemmen op de behoeften van je omgeving en je aan te passen: to ‘fit in’. Zodat je voldoet aan wat er van je verwacht wordt. We leven als het ware van buiten naar binnen en missen de verbinding met onze innerlijk kompas en onze authentieke kracht.

We missen verbinding met onze vrouwelijke kracht

We creëren vanuit wilskracht in plaats van flow en missen de verbinding met onze vrouwelijke kracht. We zijn gewend door te buffelen en ons mannetje te staan, altijd te doen, te presteren, resultaat te halen, door te zetten, in actie te zijn, meer-groter-sneller na te jagen. We striven in plaats van thriven.

Het leidt tot onvrede, frustratie, kleiner zijn dan je eigenlijk bent of tot gezondheidsproblemen en burn-out. Wie je werkelijk bent, en wat je in huis hebt, komt niet écht tot bloei.

Om jezelf verder te ontwikkelen, en te leven zoals voor jou bedoeld is, is vrouwelijke kracht nodig. Die is zachter, met kwaliteiten als vertragen, diepgang, ruimte creëren, succes laten ontstaan in plaats van najagen, ontwikkelen, verbinden. Met ongekende mogelijkheden.

Het is nodig dat vrouwen weer vertrouwen krijgen in zichzelf en de handschoen oppakken, en dat we het concept van leiderschap en succes herdefiniëren, zodat het beter past bij wie wij zijn en hoe wij willen leven. Het belangrijkste dat je kunt doen, is uit die molen stappen en je verbinden met jezelf: je eigen plek innemen, vanuit wie jij ten diepste wilt zijn, vanuit je vrouwelijke kracht.

Zodat ook jij de shift maakt van op wilskracht presteren in de ratrace naar vanuit authentieke kracht moeiteloos succesvol zijn.

Geïnspireerd door vele leraren en mentoren, heb ik het Wholeness model voor Vrouwen ontwikkeld, dat de basis is onder het programma Vrouwenkracht. Om natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen vanuit innerlijke balans.

En dat kun jij ook leren.

Waar het programma over gaat

In het programma werken we aan drie centrale pijlers:

Re-connect met jezelf en je centrum

Een groot deel van het programma werk je aan de verbinding met jezelf en je eigen centrum. Die plek van wijsheid, vrouwelijke innerlijke kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Het is je innerlijk kompas.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn. Dus je leert andere ingangen, zoals lichaamswerk, meditatie en visualisatie, reflectie en journalling, om de diepere lagen van jezelf te verkennen, te onderzoeken en je bewustzijn te laten groeien.

Je wordt stil en reset je systeem naar rust. Je leert uit je hoofd te komen en in je lichaam en verbind je met het centrum van je vrouwelijke kracht, energie en vreugde. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen, mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in balans.

 

Jij bent vrij - Becoming whole

We gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om zichtbaar, sprankelend en succesvol te zijn als je ware zelf, in al je talenten en glorie.

Als je jezelf in het centrum gaat zetten, kom je ongetwijfeld belemmeringen tegen. Je hebt overtuigingen in je hele leven opgebouwd, over wie je bent, wie anderen zijn en wat je daarvan kunt verwachten en wat wel of niet mogelijk is voor jou. Nu kunnen die overtuigingen een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt.

Je gaat werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om de rem van jezelf af te halen en je eigen koers te varen. En dat geeft vrijheid en geeft je diep vertrouwen en verbinding.

 

Align with the Stars

Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je diepere verlangens en zijn. Wat jouw visie en je ware genius is. Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen.

Stel je eens voor dat je verlangen de voorbode is van wat je daadwerkelijk in staat bent te realiseren in je leven. Als je je verlangens volgt, krijg je energie en creëer je een leven met flow. Je wordt als vanzelf op een heel natuurlijke manier de beste versie van jou. Alles wat jij in je hebt, wie je kunt zijn, kan zich ontplooien.

Je leert hoe je je verbindt met wie je werkelijk bent en hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen, zodat jij tot bloei komt en gaat thriven. Je creëert jouw unieke Life Vision, op basis van je diepste verlangens. En je gaat zien hoe je ze ook echt tot werkelijkheid kunt brengen. Je leert de krachtigste drie voorwaarden voor succes en hoe je ze integreert. Je impact vergroot en anderen voelen zich als vanzelf aangetrokken tot jou.

Na het programma:

 • Ben je een stralende vrouw, inspirerend, impactvol in je omgeving, in verbinding met heel jezelf en anderen
 • Ben je in balans, sprankelend en succesvol naar je eigen maatstaven
 • Ben je stevig verankerd in jezelf en je innerlijke, vrouwelijke, kracht
 • Zijn je mannelijke en vrouwelijke energie en (leiderschap)kwaliteiten in balans
 • Heb je meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen.
 • Creëer je vanuit je diepere verlangens en jouw unieke genius, en weet je wat jouw unieke bijdrage is
 • Ervaar je meer voldoening en flow in je dagelijks leven.
 • Heb je een diepere verbinding met de mensen om je heen en creëer je fijne, liefdevolle relaties
 • ’Stroomt’ het volop, en dat merk je in je relatie, in je werk en in je gezin!
 • Word je een magneet. Je bereikt meer met minder moeite en je creëert waar jij naar verlangt, zoals die promotie, nieuwe partner, fijne relatie, stabielere gezondheid, enzovoorts.
 • Ben je een stralend voorbeeld voor anderen. Je hebt natuurlijke impact.
 • Ben je een krachtig leider zonder moeite, als je daarvoor kiest.

“Ik zat in een dip en ik bruis weer! Ik heb meer rust en vertrouwen, ik voel dat ik toe ben aan de volgende stap. Ik heb nog beter helder waar het voor mij echt om gaat en wat ik belangrijk vind. Ik heb een promotie binnengehaald, door erom te vragen. Dat zou ik vroeger nooit gedaan hebben.”

Marian

oktober 2018

 

Niet voor iedereen

 

Dit is niet zomaar een training. Ik leer je niet de nieuwste standaard mindset of leiderschapstechnieken. Dit is een reis naar jezelf. Het is een cirkel van like-minded vrouwen, waarin je je thuis voelt, jezelf kunt zijn, niemand verwacht dat je perfect bent, en waar we op jou zitten te wachten.

Dit programma is niet voor jou als je:

O

Geen zin hebt in ‘gedoe’. Als je verlangt naar verandering en open staat, is dit helemaal jouw programma.

O

Op zoek bent naar een theorie cursus. In dit programma krijg je kennis, en leer je vooral veel door te ervaren.

O

Meditatie, lichaam en gevoel enzo allemaal maar soft en vaag vindt en onzin. Vind je het spannend, maar wil je een nieuwe manier onderzoeken? Dan is dit programma precies wat voor jou.

O

Nog niet toe bent aan verbinding in de groep. De groep vergroot je leereffect, doordat je leert van en inspiratie vindt bij elkaar. Wil je alleen een-op-een? Dan is een Persoonlijk Vrouwenkracht coach traject misschien meer iets voor je.

Alles op een rij

Je krijgt:

 • 5 live trainingsdagen  verspreid over 4 maanden, in een exclusieve groep van prachtige vrouwen
 • drie individuele coachingsessies van 1,5 uur gedurende het programma
 • intake en closing gesprek telefonisch of online
 • peer sisterhood support. In het programma vind je een buddy, waarmee je tussen de trainingsdagen door contact hebt, naast de individuele coaching, om aan de hand van specifieke vragen en oefeningen samen te reflecteren en elkaar te ondersteunen
 • Wekelijkse coaching- en reflectie oefeningen om je ervaring te verdiepen
 • Handouts van de sessies, inclusief alle oefeningen en aanvullende audio’s
 • Exclusieve persoonlijke aandacht in een kleine groep
 • Inclusief lunch, fruit, lekkers en thee tijdens de bijeenkomsten
 • Een supergave goodiebag met waardevolle extra’s die je helpen bij de opdrachten en je stimuleren extra goed voor jezelf te zorgen

Investering:
Tijd en ruimte voor jezelf om in deze 4 maanden een grote ontwikkeling in je innerlijk leiderschap te maken.
Prijs: €1497,- eenmalig, inclusief alle bovenstaande of 3 termijnen van €550,-.

 

“Your body cannot heal without play. Your mind cannot heal without laughter. Your soul cannot heal without joy.” 

Catherine Fenwick

1. Deep dive in jezelf

Via je lichaam laat je spanning verzachten en blokkades verdwijnen. Je altijd drukke mind komt tot rust en je reset je stress levels, door de ontspanningsmodus van je lichaam aan te zetten. Dat geeft je toegang tot veel diepere lagen van jezelf en tot een dieper bewustzijn, zodat je veel meer impact en effect zult bereiken in hele korte tijd. Daarna gaan we de diepte in met de meeste krachtige en effectieve coaching-oefeningen. Je gaat naar huis met simpele en praktische oefeningen die je thuis direct toepast.

2. Direct toepassen en verankeren

De regelmatige live bijeenkomsten, de individuele sessies en het wekelijkse contact zorgen ervoor dat je elke dag kleine stappen neemt en wat je leert ook direct integreert in je eigen dagelijkse praktijk. Het zorgt ervoor dat je in beweging blijft en in flow. Je krijgt daardoor echte veranderingen, niet door grote doorbraken te forceren, maar door iedere dag kleine makkelijke stappen te zetten en kleine besluiten te nemen die impact hebben.

3. Persoonlijke begeleiding

Tijdens de live bijeenkomsten is er volop aandacht voor jouw persoonlijke proces en vragen. Tussendoor word je persoonlijk gecoacht.

“Ik ben uit de wachtstand en zit nu echt aan het stuur van mijn leven. Waar ik vroeger altijd klaarstond voor iedereen, deel ik nu wat mijn dromen zijn en dat levert me zoveel op. Mensen willen me helpen, mijn man en ik hebben oprechte verbinding met elkaar en ik ben langzaam stappen aan het zetten naar een nieuwe, betekenisvolle invulling met vrijwilligerswerk. Ik heb zelfvertrouwen. ”

Nicole

oktober 2018

“Ik ben enthousiast over de verbinding van lichaam en geest (emotie en ratio) die Alijne maakt in deze geweldige cursus. Door de yoga oefeningen en meditaties kwam ik dieper in mijn gevoel, waardoor ik de echte antwoorden op mijn vragen vond die ik diep van binnen had. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en ben me meer bewust van wat mij echt drijft, en ook wat mij vaak heeft belemmerd. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven, waardoor ik me niet meer zo laat overweldigen. Ik sta krachtiger en kan tegelijkertijd open blijven naar anderen. Ik ben me meer bewust van mijn eigen – vrouwelijke – kracht en weet dit nu ook beter in de praktijk te brengen.”

Simone

oktober 2018

 

Praktische informatie

Data

Begin 2020.

Locatie

Een prachtige karakteristieke locatie in de natuur in de regio Den Bosch – Tilburg – Breda, makkelijk bereikbaar met de auto.

Jij verdient dit

Investeren is altijd spannend.
Dus ik wil je het volgende meegeven.

Investeren in jouw ontwikkeling en groei is het beste dat je kunt doen. Voor jezelf, en voor iedereen om je heen. Als jij de beste versie van jezelf bent, geef je hen toestemming dat ook te zijn. Investeren = commitment aan jezelf. Omdat je niet anders verdient.

Het geeft spanning als je in je huidige situatie blijft en het geeft spanning als je een nieuwe richting inslaat naar een gelukkiger, succesvoller, vreugdevoller leven. Welke keuze maak je dan?

De investering in deze stappen betaalt zich dubbel en dwars terug in je leven. Je ervaart meer voldoening, meer succes, meer ontspanning en balans, hebt minder gezondheidsproblemen en je relatie verbetert. Wat is je dat waard? En wat gaat het je kosten (in tijd, energie, geld) als je door blijft gaan zoals je nu doet?

 

Dit is jouw tijd.

Ik zie ernaar uit je in de training te ontmoeten en met je aan de slag te gaan. Dus ik wil je van harte uitnodigen!

Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen. 

Tot snel!

Warme groet,

Alijne

Met Alijne Verhaar

Ik ben Alijne Verhaar. Ik help je je natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen en van daaruit leiderschap te nemen. Ik weet als geen ander hoe je vast kunt zitten op een sneltrein waar je geen grip op hebt 😉 en hoe je dat kunt stoppen. Ik help briljante succesvolle vrouwen zoals jij los te komen van de ratrace en te gaan thriven van binnenuit. Zodat je in balans komt, meer uit jezelf en het leven haalt en succesvoller bent vanuit jouw eigen natuurlijke, vrouwelijke, kracht.

Ik ben leiderschapscoach voor vrouwen, gezondheidswetenschapper en gespecialiseerd in vrouwelijke kracht en leiderschap. Ik ben eigenaar van Next Feminine Leaders, ontwikkelaar van het Wholeness model voor Vrouwen en eigenaar van een eigen yogacenter. En ik ben moeder van drie prachtige dochters.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel tijd en geld geïnvesteerd om alles te leren en zelf te doorleven wat ik met je ga delen in dit programma. Ik kan niet wachten dit aan jou door te geven en met je aan de slag te gaan!

Ook jij kunt leren thriven!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!