Hoe zou het zijn als je een leven had vol energie, vreugde en succes?

Ik ben op zoek naar vrouwen die klaar zijn voor een reis naar de beste versie van zichzelf.
Start Vrouwenkracht Lente editie april 2019. Er is beperkt plek.

 

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit.

Je hebt een fijn leven, maar bent niet in balans. Je wilt grip hebben op de sneltrein waar je op zit en meer bewust zijn. Je leven mag nog meer over jou gaan. Je wilt dichterbij jezelf leven en alles dat je in huis hebt ontplooien. Zodat je de stralendste versie van jou wordt. Sprankelend, vrij, stralend, verbonden, succesvol en in balans.

Je wilt meer uit jezelf en het leven halen. Je voelt de potentie, maar het komt er niet uit. Ook als je succesvol bent, vraag je je af of je op het goede spoor zit. Of dit nog wel jouw eigen plan is, of eigenlijk dat van iemand anders.

Het rennen in de molen maakt het moeilijk simpelweg stil te zijn en te luisteren naar je eigen stem. Je verlangt naar een langzamer tempo, ruimte, dichterbij jezelf zijn, zodat je jezelf weer kunt horen.

Je hebt behoefte aan verbinding met andere vrouwen die hetzelfde zoeken. Een positieve omgeving waarin je jezelf kunt (her)vinden en elkaar kunt voeden, inspireren en steunen.

Het Programma Vrouwenkracht biedt je al dit, en meer.

 

Data

Data van het Vrouwenkracht Najaar programma:
sept – december

“ Selfcare is not a luxury. It’s a necessity. “

Waarom Vrouwenkracht?

“Ik zit op een sneltrein en ik kan er niet af.”

We kennen allemaal het druk-druk-druk gevoel. Je hebt zoveel mogelijkheden en je wilt alles. Soms word je meer geleefd dan dat je zelf grip hebt op hoe het loopt. Het is alsof je op een sneltrein zit. Je wilt het allemaal goed doen en het is nooit genoeg. Je rent van hot naar her.

En ongemerkt leven we vaak vooral in het plan van een ander. Omdat je bezig bent met de behoeften en verwachtingen van anderen. In je werk, je gezin, je relatie, of je gezondheid. Vaak kom je aan jezelf te weinig toe, of raak je jezelf kwijt in de drukte van alle dag en de verantwoordelijkheden die je hebt.

Grote kans dat je moe bent, nooit echt ontspannen, altijd ‘aan’ staat. Je bent gerold in een leven dat niet meer helemaal van jou is. Altijd geren en gehaast, vaak gedoe. Eigenlijk vind je jezelf een steeds minder leuk mens.

En ik ken het, want I’ve been there :-). 

Je verlangt naar ontplooiing, ontwikkeling, groei, creativiteit, verbinding. Je wilt lekker leven, ontspannen, met plezier en leuke mensen om je heen. Genieten van het leven, plezier maken, sprankelen, eigenwijs zijn en volop in je eigen kracht en wijsheid geloven en vertrouwen.

 

Kan het niet anders?

Stel je eens voor dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Dat je vrij bent. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je iedere dag voldoening ervaart van wie je bent en wat je doet en dat je daarmee de levens van anderen mooier maakt. Dat je fijne en stimulerende relaties hebt, en steun en support vindt. Blij met jezelf, thuis in je lichaam, ontspannen en in balans.

We zijn gewend te presteren, resultaat te halen, door te zetten, altijd doen, actie, meer-groter-sneller. Om jezelf verder te ontwikkelen, en verder te groeien, te leven zoals voor jou bedoeld is, is dat niet meer toereikend.

Het is nu tijd voor jou. Investeren in je eigen groei is het beste dat je kunt doen om ook voor anderen van betekenis te zijn. Vrouwelijke kracht is nu nodig. Die is zachter, met kwaliteiten als toelaten, laten groeien, ontwikkelen, verbinden, voelen, vertragen. Laten ontstaan in plaats van najagen.

In Vrouwenkracht leer je precies dat. Zodat jij je leven leidt zoals jij dat wilt, voluit en in balans, en je werkelijke potentie tot bloei komt.

“Door het programma Vrouwenkracht luister ik beter naar mijn lichaam, heb ik meer zelfvertrouwen. Ik weet wie ik ben en ik ben nu zichtbaar. Ik ben in staat om met zachte kracht mijn grenzen aan te geven en kan mijn hart en mijn buik elkaar laten versterken. Ik voel me nog meer thuis bij mezelf.”

Simone

oktober 2018

Weet je, jij bent niet de enige.

 

6 jaar geleden stopte ik met rennen in de molen. Eerst wilde ik mijn eigen ritme, kompas weer vinden. Daarna wilde ik alles leren over vrouwelijk leiderschap, vrouwelijke gezondheid, persoonlijke groei en geluk en hoe dat werkt voor jou en mij. En wat ervoor nodig is om te groeien tot de krachtige vrouwen die we kunnen zijn. Zelf, en samen.

Ik leerde hoe ik los kon komen van de ratrace en alle verwachtingen, en me weer kon verbinden met mezelf. En niet alleen met mijn persoon, maar een paar lagen dieper. We hebben allemaal een plek van energie, rust, liefde, geluk in ons. Daar zit je wijsheid en je kracht. Je innerlijk kompas. Als je met die plek in jezelf verbonden bent, ontdek je wie je ten diepste bent en waar je écht naar verlangt. Wanneer je je leven organiseert in lijn met jezelf, ben je in balans en succesvol van binnenuit.

En dat kun jij ook leren.

Waar het programma over gaat

In het programma werken we aan drie centrale pijlers:

Eigen balans vinden

Een groot deel van het programma werk je aan jezelf en je balans. Je leert alles over stress en hoe je het vermindert en je reset je systeem naar ontspanning. Je leert uit je hoofd te komen en in je lichaam. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen in balans.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn.

Die plek van wijsheid, kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Dus je leert andere ingangen, zoals lichaamsbewustzijn, meditatie, adem, yoga, om de diepere lagen van jezelf te verkennen en te onderzoeken en je bewustzijn te laten groeien.

Wie ben je & wat wil je?

Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen. Stel je eens voor dat je verlangen de voorbode is van wat je daadwerkelijk in staat bent te realiseren in je leven.

Als je je verlangens volgt, krijg je energie en creëer je een leven met flow. Je wordt als vanzelf op een heel natuurlijke manier de beste versie van jou. Alles wat jij in je hebt, wie je kunt zijn, kan zich ontplooien.

Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je diepere verlangens zijn.

Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen, zodat je een continue bron van energie creëert. Je leert hoe je jezelf altijd in balans kunt brengen en houden, terwijl je je ambities waarmaakt.

Jij bent vrij

En we gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om helemaal in balans te zijn.

Als je jezelf in het centrum gaat zetten, kom je ongetwijfeld belemmeringen tegen. Overtuigingen waarom iets niet kan. Je zou wel willen, maar… je baas, de werkdruk, de kinderen, je ouders, je man, het werk, je verantwoordelijkheden, wat zullen anderen daarvan denken, etc.

Die overtuigingen heb je in je hele leven opgebouwd, maar nu kunnen ze een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt.

We gaan werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om als het ware de rem van jezelf af te halen. En dat geeft vrijheid.

 

Na het programma:

 • Heb je minder stress en meer balans
 • Zit je lekkerder in je vel
 • Voel je je echt thuis bij jezelf en ben je nooit meer alleen
 • Heb je meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen.
 • Voel je je vrij om de keuzes te maken die bij jou passen.
 • Ervaar je meer voldoening en flow in je dagelijks leven.
 • Bereik je meer met minder moeite en creëer je waar jij naar verlangt, zoals eindelijk die promotie, nieuwe partner, fijne relatie, stabielere gezondheid, enzovoorts.
 • Heb je een diepere verbinding met de mensen om je heen en creëer je fijne, liefdevolle relaties
 • Heb je alles in huis om je leven in lijn te brengen met wie jij bent en wat ten diepste bij jou past. En kun je dit verder verdiepen na het programma.
 • Krijg je meer voor elkaar.
 • Ben je een stralend voorbeeld en een magneet voor anderen die zich daartoe voelen aangetrokken. Je hebt natuurlijke impact.

Heb je eerder meegedaan het Vrouwenkracht? Schrijf je dan vooral weer in! Iedere ronde zijn er nieuwe gesprekken, nieuwe oefeningen, nieuwe yoga en blijven we ontwikkelen.
Ook jij staat niet stil. Je hebt nieuwe verlangens en nieuwe dingen die spelen en je bent toe aan een laag dieper in jezelf. Iedere ronde Vrouwenkracht verdiep je meer en meer en lukt het steeds beter het geleerde toe te passen in je dagelijks leven. Het effect wordt steeds groter. Wees dus van harte welkom om te verdiepen en opnieuw mee te doen!

 

“Ik zat in een dip en ik bruis weer! Ik heb meer rust en vertrouwen, ik voel dat ik toe ben aan de volgende stap. Ik heb nog beter helder waar het voor mij echt om gaat en wat ik belangrijk vind. Ik heb een promotie binnengehaald, door erom te vragen. Dat zou ik vroeger nooit gedaan hebben.”

Marian

oktober 2018

Niet voor iedereen

 

Dit is niet zomaar een training. Het is ervaren, uit je hoofd in je lijf, en ook echt doen. Het is een cirkel van like-minded vrouwen, waarin je je thuis voelt, jezelf kunt zijn, niemand verwacht dat je perfect bent, maar waar we wel op jou zitten te wachten.

Dit programma is niet voor jou als je:

O

Het eigenlijk allemaal wel best vindt zo en geen zin hebt in ‘gedoe’. Dit traject gaat leiden tot verandering. Als je daar geen zin in hebt, niet doen en lekker blijven waar je bent!

O

Op zoek bent naar een theorie cursus waarin je veel kennis opdoet en niet actief met jezelf aan de slag hoeft. In dit programma leer je veel, vooral door te doen.

O

Meditatie, yoga, en gevoel enzo allemaal maar soft en vaag vindt en vooral wilt praten. Vind je het spannend, maar wil je een nieuwe manier onderzoeken? Dan is dit programma precies wat voor jou.

O

Nog niet toe bent aan verbinding in de groep. De groep vergroot je leereffect, doordat je leert van en inspiratie vindt bij elkaar. Wil je alleen een-op-een? Dan is een een-op-een Vrouwenkracht coach traject misschien meer iets voor je.

Alles op een rij

Je krijgt:

 • Groepstraining in hele en halve dagen, gedurende over 4 maanden
 • Individuele coaching gedurende het programma
 • Peer sisterhood support van een geweldig ondersteunend, uplifting en empowerend netwerk van like-minded briljante vrouwen, precies zoals jij
 • Handouts van de sessies met alles wat je nodig hebt om terug te lezen en toe te passen, inclusief alle oefeningen, aanvullende audio’s en video’s
 • Extra bonus oefeningen online om wat je leert in de sessie thuis te verdiepen en toe te passen
 • Extra inspiratie voor empowerment, verdieping en aanmoediging
 • Exclusieve persoonlijke aandacht in een kleine groep
 • Onbeperkt fruit en thee tijdens de bijeenkomsten; voel je vrij een eigen lunch mee te nemen
 • Een supergave goodiebag met leuke spullen die je helpen bij de opdrachten en je stimuleren extra goed voor jezelf te zorgen

“Your body cannot heal without play. Your mind cannot heal without laughter. Your soul cannot heal without joy.” 

Catherine Fenwick

1. Deep dive in jezelf

Via je lichaam laat je spanning verzachten en blokkades verdwijnen. Je altijd drukke mind komt tot rust en je reset je stress levels, door de ontspanningsmodus van je lichaam aan te zetten. Dat geeft je toegang tot veel diepere lagen van jezelf en tot een dieper bewustzijn, zodat je veel meer impact en effect zult bereiken in hele korte tijd. Daarna gaan we de diepte in met de meeste krachtige en effectieve coaching-oefeningen. Je gaat naar huis met simpele en praktische oefeningen die je thuis direct toepast.

2. Direct toepassen en verankeren

De regelmatige live bijeenkomsten zorgen ervoor dat je elke dag kleine stappen neemt en wat je leert ook direct integreert in je eigen dagelijkse praktijk. Het zorgt ervoor dat je in beweging blijft en in flow. Je krijgt daardoor echte veranderingen, niet door grote doorbraken te forceren, maar door iedere dag kleine makkelijke stappen te zetten en kleine besluiten te nemen die impact hebben.

3. Persoonlijke begeleiding

Tijdens de live bijeenkomsten is er volop aandacht voor jouw persoonlijke proces en vragen en wordt je persoonlijk gecoacht.

“Ik ben uit de wachtstand en zit nu echt aan het stuur van mijn leven. Waar ik vroeger altijd klaarstond voor iedereen, deel ik nu wat mijn dromen zijn en dat levert me zoveel op. Mensen willen me helpen, mijn man en ik hebben oprechte verbinding met elkaar en ik ben langzaam stappen aan het zetten naar een nieuwe, betekenisvolle invulling met vrijwilligerswerk. Ik heb zelfvertrouwen. ”

Nicole

oktober 2018

“Ik ben enthousiast over de verbinding van lichaam en geest (emotie en ratio) die Alijne maakt in deze geweldige cursus. Door de yoga oefeningen en meditaties kwam ik dieper in mijn gevoel, waardoor ik de echte antwoorden op mijn vragen vond die ik diep van binnen had. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en ben me meer bewust van wat mij echt drijft, en ook wat mij vaak heeft belemmerd. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven, waardoor ik me niet meer zo laat overweldigen. Ik sta krachtiger en kan tegelijkertijd open blijven naar anderen. Ik ben me meer bewust van mijn eigen – vrouwelijke – kracht en weet dit nu ook beter in de praktijk te brengen.”

Simone

oktober 2018

Praktische informatie

Data

Data van het Vrouwenkracht Najaar programma:
sept – december

Locatie

Vlakbij Tilburg in de prachtige locatie van Eigentijdz Klank & Yogastudio in Dongen. Een prachtige karakteristieke plek in een oude leerlooierij.
Makkelijk bereikbaar met de auto en volop gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Jij verdient dit

Klinkt dit als iets voor jou? Dan is dit jouw tijd.

Door dit helemaal te lezen laat je zien dat jij weet hoe belangrijk je bent. Je bent bereid tijd te nemen om in jezelf en in jouw balans te investeren en dat is geweldig.

En ik zou het een eer vinden om je in de training te ontmoeten en met je aan de slag te gaan. Dus ik wil je van harte uitnodigen om mee te doen. Jij bent welkom!

Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen. 

Tot snel!

Warme groet,

Alijne

Ook jij kunt leren thriven!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!