Welkom!

Ik ben Alijne.

Druk-druk-druk, op een Intercity zitten, moeten rennen om aangehaakt te blijven. Weten dat er meer in zit, maar ondertussen het niet voor elkaar krijgen om de dingen echt te veranderen. Ik ken het.

Een paar jaar geleden was ik zelf een drukbezette programmamanager, verantwoordelijk voor de leiding van een complexe organisatie, schakelend op meerdere borden tegelijk in hoog tempo. Ik presteerde heel goed en was het prototype achiever, een echte goal-getter en winnaar.

Tot gaandeweg ergens iets ging sluimeren. ‘Dit zou toch ook anders moeten kunnen?’ Moeitelozer. Met meer flow, ontspannener, meer balans, meer plezier. Ik was steeds zo moe. Kreeg steeds meer kleine klachtjes. En zag zondag al op tegen weer een volle week. Hoe lang was het geleden dat ik niet geregeerd werd door mijn inbox en agenda? Wanneer had ik voor het laatst eigenlijk even niet ‘aan’ gestaan?

Er is meer.

 

En ik kreeg het gevoel dat er meer in mij zat, dat er niet uit kwam. Als je altijd overal in gerold bent, alle kansen gepakt en snel gegroeid, kom je op een punt waar je je afvraagt of dit spoor nog bij je past. Of dit eigenlijk wel jouw eigen plan is of eigenlijk dat van iemand anders.
Er was meer voor mij mogelijk. Ik verlangde ernaar die potentie eruit te laten komen en mezelf helemaal te ontplooien, in al mijn facetten.

Maar het rennen in de molen maakte het moeilijk simpelweg stil te zijn en te luisteren naar mijn eigen stem. Ik verlangde naar een langzamer tempo, ruimte, dichterbij mezelf zijn, zodat ik mezelf weer kon horen.

Stoppen met rennen

 

Rond de geboorte van mijn derde dochter ben ik 10 maanden ertussenuit gegaan. Eerst om mijn eigen ritme, kompas weer te vinden. Daarna om alles te leren over vrouwelijk leiderschap, vrouwelijke gezondheid, persoonlijke groei en geluk en hoe dat werkt voor vrouwen in deze wereld. En wat ervoor nodig is om te groeien tot de krachtige vrouwen die we kunnen zijn. Zelf, en samen.

Ik leerde hoe ik los kon komen van de ratrace en alle verwachtingen, en me weer kon verbinden met mezelf. En niet alleen met mijn persoon, maar een paar lagen dieper. We hebben allemaal een plek van energie, rust, liefde, geluk in ons. Daar zit je wijsheid en je kracht. Je innerlijk kompas. Als je met die plek in jezelf verbonden bent, ontdek je wie je ten diepste bent en waar je écht naar verlangt. Wanneer je je leven organiseert in lijn met jezelf, ben je in balans en succesvol van binnenuit.

De manier waarop we nu leven en werken, leidt tot een ratrace, met als gevolg stress, gezondheidsklachten, burn-out, relatieproblemen, enzovoorts.
Ik leerde van mentoren als Arianna Huffington en Claire Zammit een manier van succes creëren vanuit zelf-ontplooiing en thriven: een leven leiden vol well-being, wonder, wisdom en giving, waarin je werkelijke potentie tot bloei komt. En dat kun je leren.

Met mijn eigen ervaring en mijn achtergrond als therapeut, coach en gezondheidswetenschapper, yogadocent, organisatiemanager en moeder van drie dochters, heb ik een methode ontwikkeld die vrouwen helpt te gaan thriven: succesvol te zijn van binnenuit. En een leven te creëren vol vreugde, in balans en 100% jezelf.

Het begint bij jou

 

De belangrijkste shift die je kunt maken, is loskomen van de molen waar je in zit en terugkomen bij je eigen basis. We hebben allemaal een innerlijk kompas; een plek van kracht, vreugde, rust en energie in ons. Daar zit je route naar succes. Maar daar ben je niet altijd. Het leven overkomt je en haalt je uit balans. De kunst is weer terug te veren, en dat steeds eerder en sneller te doen. En dat zó in te bedden, dat het routine wordt.

Daardoor ben ik niet alleen veel meer ontspannen en heb ik meer energie en balans en minder stress. Maar ik werk ook iedere dag met zin aan een leven dat 100% bij mij past, waarin ik de dingen doe die ik belangrijk vind, tijd heb voor de mensen om me heen en alles uit mezelf haal en daarmee impact heb.

 

En dat kun je leren, ook zonder dat je er 10 maanden tussenuit hoeft. Daar kan ik je bij helpen.

Werk met mij.

Creëer een leven vol vreugde, balans en impact

 

Ik doe wat ik doe omdat ik een grote passie heb voor de kracht van vrouwen, de wonderen van ons lichaam en onze vrouwelijke natuur. En omdat ik wens voor mijn dochters en hun generatie, dat zij onze ‘next feminine leaders’ worden: sprankelend, impactvol, verbonden met zichzelf en elkaar. Vrouwen zijn een gigantische bron van onbenut potentieel. Als meer vrouwen zich vrij voelen en vertrouwen op hun innerlijke kracht en grootsheid, en vanuit die innerlijke kracht leiderschap nemen, heeft dat enorme impact op hun omgeving en de samenleving. Een krachtige vrouw, die succesvol van binnenuit, is het voorbeeld voor een succesvolle volgende generatie van mannen én vrouwen. Happy woman, happy family, happy world.

De wereld heeft behoefte aan vrouwelijke kracht. Vrouwen brengen een nieuwe energie in de wereld, andere kwaliteiten. Een kracht, die in de afgelopen eeuwen onder het stof is gebleven.

Met mijn onderneming, lessen, programma’s en trajecten, creëer ik een omgeving waarin vrouwen elkaar empoweren en ambities waarmaken, inspireren om voluit te gaan, vieren, steunen en dragen als dat nodig is, elkaars wijsheid naar boven halen en de volgende generatie daarin meenemen. Een plek om tot bloei te komen en leiderschap te nemen, een wholeness center voor vrouwen. Om je te helpen je natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen vanuit innerlijke balans.

Daarvoor is nodig dat vrouwen weer vertrouwen krijgen in hun kracht en de handschoen oppakken, en dat we het concept van succes herdefiniëren, zodat het beter past bij wie wij zijn en hoe wij willen leven.

Zit je JA te knikken? Dan is dit ook jouw tijd.
Ik zie ernaar uit met je te werken!