fbpx

Online Programma Innerlijke Balans, Voluit Leven

9 weekse Essential Course voor Vrouwen die willen Floreren

 

Floreren én bij jezelf blijven in een wereld die doordendert

Een 9 weeks programma voor krachtige, bewuste vrouwen die klaar zijn met de ratrace, verlangen naar diepere verbinding met zichzelf en meer ruimte, rust, helderheid, balans en vreugde

Voor vrouwen die meer uit zichzelf (en het leven) willen halen én in balans willen zijn

 

Ren jij in volle vaart door het leven en voel je je uit balans?
Zit er meer in jou dan er nu uitkomt?
Wil je meer genieten, zonder de stress en in balans?
Past de standaard ratrace niet (meer) bij jou, en wil je meer bij jezelf blijven terwijl je voluit leeft?

Verlang je naar ruimte, rust, helderheid, verbinding met jezelf, voluit leven vanuit je feminiene kern?

Misschien heb je een rijk, vol en druk leven, maar voel je je ontevreden en onvervuld. Je hebt alles en vindt dat je niet mag klagen, maar je verlangt naar meer.
Je bent zo bezig met je to do’s en de behoeften van anderen, dat jij zelf erbij in schiet.

Je wilt meer balans en meer voluit leven.

Lichter. Eenvoudiger. Natuurlijker.

Je hoeft niet continu te hollen, harder te werken of beter je best te doen.
Je kunt floreren en echt tot bloei komen, zonder ratrace en stress.

Hoe wil jij leven?

Stel je eens voor… dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Dat je vrij bent. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je werkelijk waarmaakt wat jij in je hebt met volop vreugde en ease, sprankelend van binnenuit, zonder stress en ratrace. Volop genieten, jezelf zijn, een leven vol betekenis vanuit je authentieke zelf. De beste versie van jezelf. Minder stress en meer ease, meer joy, meer impact.

Je bent niet de enige.

We zijn gewend te geven, te rennen, te haasten, te zorgen, te presteren, te gáááán, door te zetten om aangehaakt te blijven, onszelf soms weg te cijferen, altijd en overal te multi-tasken.

Je komt terecht in een cirkel van eeuwig durend hardlopen. De oplossing lijkt om nog een extra tandje bij te zetten. Langzaamaan drijf je steeds verder weg van je eigen kompas en word je moe.

We missen de verbinding met onszelf.
Het antwoord is even simpel als eenvoudig: als we leren leven, werken en leiden van binnenuit, in verbinding met onze eigen authentieke kern, onze innerlijke wijsheid en onze feminiene kracht, komen we in balans.

Dan komt er ruimte voor wie je werkelijk bent, wat er nog meer in jou zit en waar jij naar verlangt. 
Dan ga je floreren, maak je keuzes die precies passen bij jouw ritme en wat jij wilt brengen.

Dat brengt ruimte, rust, helderheid, balans en vreugde. Dat is voluit leven vanuit innerlijke balans.

In dit programma leer je hoe je dat doet, zonder de ratrace, terwijl je volop geniet en bij jezelf blijft.

 

Wauw. Ik heb echt de basis in mezelf gevonden. Ik weet wie ik ben en waar ik naartoe wil. Ik voel warmte, tevredenheid, rust, vertrouwen. Ik ben veel vriendelijker voor mezelf en tegelijk veel steviger. Ik sta letterlijk in mijn leiderschap. Ik ben weer zacht in plaats van alles op kracht te doen.

Evelien

jurist

Hoe werkt het?

 

Iedere vrijdag krijg je toegang tot een nieuwe les gericht op balans, zelfconnectie, verlangen en floreren.
Iedere twee weken ontmoeten we elkaar live op maandagochtend voor persoonlijke begeleiding in de groep, stellen van vragen, verdieping en de vertaling naar jouw dagelijkse leven. De live sessies vinden plaats op: 28 september, 12 en 26 oktober, 9 en 23 november van 9.00 – 10.00 uur. (kun je daar niet bij zijn, geen probleem; je ontvangt de audio opname)

Ieder moment is er de besloten Facebook groep om met elkaar te connecten, vragen te stellen en tussendoor contact te hebben. 
In totaal ontvang je 9 modules vol oefeningen en meditaties waar je zelf mee aan de slag gaat.
Alles is audio opgenomen. Je kunt alles beluisteren en volgen wanneer en waar jij wilt, zodat het precies past in jouw leven. 

  

♥ MODULE 1. INTENTIE EN VERLANGEN
Je gaat ontdekken waar je het meest naar verlangt, staat stil bij hoe het nu is en je leert een krachtige intentie zetten die de basis wordt voor je succes in deze 9 weken.

 

♥ MODULE 2. INNERLIJKE BALANS
Je maakt verbinding met jezelf en je eigen centrum. Die plek van wijsheid, vrouwelijke innerlijke kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Het is je innerlijk kompas. Je brengt denken en voelen, mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in balans. Je leert opnieuw stil te staan bij jezelf en creëert innerlijke rust.

 

♥ MODULE 3. THUIS IN JE LICHAAM
Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn. Je leert luisteren naar je lichaam zodat je de signalen herkent en innerlijke balans creëert.

 

♥ MODULE 4. HEELHEID
Je doorbreekt oude patronen die je uit balans halen en remmen. We hebben allemaal bewuste en onbewuste remmen op onszelf. Overtuigingen, regels en scripts die je in je hele leven hebt eigengemaakt, over wie je bent, wie anderen zijn en wat je daarvan kunt verwachten en wat wel of niet mogelijk is voor jou. Nu kunnen die overtuigingen een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt. Je gaat werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om de rem van jezelf af te halen en je eigen koers te varen. En dat geeft vrijheid en geeft je diep vertrouwen en kracht.

 

♥ MODULE 5. WIJSHEID
Je leert contact maken met je intuïtie en diepere wijsheid. Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en leert keuzes maken die bij jou passen. Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen, door voluit tot uiting te brengen wie jij in essentie bent en je hart te volgen, en volgens je waarden te leven.

 

♥ MODULE 6. WONDER
Je krijgt helderheid over wat jij echt wilt en waar je naar verlangt. Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen. Je komt in flow, waardoor jij tot bloei komt en gaat floreren.

 

♥ MODULE 7. VERBINDING
Je gaat van zelfkritiek naar zelfliefde en creëert diepe verbinding met jezelf en anderen. Je leert met vriendelijkheid en zachtheid naar jezelf kijken. Je creëert relaties die jou voeden.

 

♥ MODULE 8. VOLUIT LEVEN
Je gaat oefenen met een life-positive attitude, compassie en dankbaarheid. En je integreert specifieke practices om alles te verankeren, zodat je blijvend succes hebt en in balans blijft. Of jezelf snel weer back on track brengt als je het even kwijtraakt en het leven ertussendoor komt (want, you know, it will).

 

♥ BONUS MODULE. STRESS DE BAAS
Je krijgt rust, ruimte en balans, zodat je vol ontspanning en vrijheid kunt leven. Je leert exact wat stress is en hoe het bij jou werkt, en hoe je in het dagelijks leven ervoor zorgt dat je uit die ratrace kunt stappen én blijven.

  

 

Je leert:

 

❥ Naar jezelf luisteren 

❥ Bij jezelf blijven in een wereld die maar doorgaat en continu iets van je vraagt

❥ Wie je bent en wat je wilt. 

❥ Meer verbinding maken met je lichaam en intuïtie.

❥ Wat stress is, hoe stress bij jou werkt en hoe je balans creëert op het diepste niveau.

❥ Doorbreken van innerlijke barrières zodat je uit de ratrace blijft

❥ Hoe je dit alles zelf blijft toepassen, zodat je bij jezelf blijft in je volle leven.

 

Het brengt je:

 

❥ Je gaat weer sprankelend en stralend door het leven!

 ❥ Meer genieten, vol vreugde, op en top de leuke jij!

 ❥ Zelfcompassie, diepe verbinding met jezelf en rotsvast vertrouwen

 ❥ Diepere verbinding met de mensen om je heen

 ❥ Meer innerlijke rust en balans

 ❥ Meer resultaat met minder moeite

 ❥ Voldoening en flow in je werk en leven

  ❥ Helderheid en richting. Je weet wat echt belangrijk voor je is en wat jij wilt, én hoe je dat realiseert in je dagelijks leven 

 

25 september start de nieuwe ronde 

 

Je ontvangt: 

 

♥ 9 wekelijkse online modules waarin je alles leert over meer balans: minder stress, genieten en floreren vanuit je essentie.  

♥ Twee wekelijks live online coaching sessies om extra te verdiepen en te integreren  

♥ De aller krachtigste en meest effectieve oefeningen voor de kortste weg naar ruimte, vreugde, helderheid en richting in je leven.  

♥ Bonus module Nooit meer stress  

♥ Besloten Facebook community  

♥ Guided audio meditaties and visualisaties  

♥ PDF’s en worksheets van alle oefeningen 

♥ Contact tussendoor per email en in de facebook community 

♥ Van overwhelm, geen balans en ratrace naar authentieke feminiene kracht, innerlijke rust én energie.

 

Omdat dit programma voor de eerste keer online start, betaal je nu €197,-  ex. BTW (= €238,37 incl BW)

*Vanaf januari zal de prijs omhoog gaan.

 

Vragen?

Let’s get in contact

De meestgestelde vragen heb ik vast voor je op een rij gezet. Lees die hier >>

Heb je een andere vraag? Aarzel niet om ze te stellen. Dan kijken we samen wat jij nodig hebt en of dit programma past bij jou. 

 

Tot snel! 

Warme groet,

Alijne

 

 

 

Met Alijne Verhaar

 

Ik ben Alijne Verhaar. Ik help je je natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen en van daaruit leiderschap te nemen. Ik weet als geen ander hoe je vast kunt zitten op een sneltrein waar je geen grip op hebt 😉 en hoe je dat kunt stoppen. Ik help briljante succesvolle vrouwen zoals jij los te komen van de ratrace en te gaan thriven van binnenuit. Zodat je in balans komt, meer uit jezelf en het leven haalt en succesvoller bent vanuit jouw eigen natuurlijke, vrouwelijke, kracht.

Ik ben leiderschapscoach voor vrouwen, gezondheidswetenschapper en gespecialiseerd in vrouwelijke kracht en leiderschap. Ik ben eigenaar van Next Feminine Leaders, ontwikkelaar van de Inner Leadership Journey for Women en eigenaar van een eigen yogacenter. En ik ben moeder van drie prachtige dochters.

Lees meer over mij >

Ook jij kunt floreren en in balans zijn!

Knik jij ja? Dan is dit jouw tijd. Meld je aan en ik zie je graag aan de andere kant!