fbpx

5-Day Home Retreat

Slow down, create space

In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers door te luisteren naar je eigen innerlijke stem.

Ren jij in volle vaart door het leven en voel je je uit balans?

Verlang je naar ruimte? Meer zachtheid, plezier, balans, moeitelozer leven?

Deze gratis Vijfdaagse Home Retreat zou wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt om te resetten en een nieuwe weg in te slaan.

Blijf je maar aan het rennen, is je agenda overvol en je to-do lijst oneindig? Wil je niet achterop raken bij het tempo dat iedereen loopt?

Heb je moeite om simpelweg stil te zijn en te luisteren naar je eigen innerlijke stem? Wil je meer innerlijke rust, dichterbij jezelf zijn? Verlang je naar een langzamer tempo, zodat je jezelf weer kunt horen?

Je bent niet de enige.

We zijn gewend te geven, te rennen, te haasten, te zorgen, te presteren, te gáááán, door te zetten om aangehaakt te blijven, onszelf soms weg te cijferen, altijd en overal te multi-tasken. We hebben een rijk, vol en druk leven.

Dat is onmogelijk vol te houden zonder jezelf te voeden. Je kunt alleen geven, als je ook jezelf continu oplaadt. Maar dat schiet er vaak bij in.

Vaak is er gewoon geen tijd om even bij jezelf stil te staan. Je moet weer door. Je komt terecht in een cirkel van eeuwig durend hardlopen. En om het vol te houden lijkt  de oplossing om nog een extra tandje bij te zetten

Langzaamaan drijf je steeds verder weg van je eigen kompas, raak je minder verbonden met jezelf en word je moe. Je weet dat er meer in zit. Je wilt weer dromen, ruimte maken voor jou.

Met deze Home Retreat is dat precies wat we gaan doen.

We hebben collectief behoefte aan vertragen.

Wat we zo nodig hebben, is ruimte.

Ruimte voor jezelf. Voor wat jou bezig houdt. Voor wat er bij je leeft en wat belangrijk voor je is. Ruimte om te voelen wat je voelt. Ruimte voor hoe het eigenlijk, echt, met je is. Ruimte voor wat je ten diepste voedt en plezier geeft. Ruimte voor waar je eigenlijk behoefte aan hebt. Ruimte voor waar jij zin in hebt. Ruimte voor waar je naar verlangt. En waar je stilletjes, of uitbundig, van droomt. Ruimte geven aan wat jouw ruimte eigenlijk beperkt. En hoe je dat kunt loslaten. Ruimte voor jou. Voor wie jij bent. Alle ruimte geven aan jouw kracht. Aan je potentie en al je mogelijkheden. Ruimte om volop tot je recht te komen. Ruimte om je terug te trekken. Ruimte om je grenzen te stellen. Ruimte om te onderzoeken en verder te gaan dan je ooit had gedacht. Ruimte om voluit te leven. Ruimte voor jezelf.

 

Komende vijf dagen gaan we daarom die ruimte maken.

Ik nodig je uit op deze gratis vijfdaagse Home Retreat met mij. In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers.

Hoe werkt het?

Je maakt samen met mij iedere dag ruimte voor jezelf. Om in je lichaam te zakken en daarnaar te luisteren, om te ademen en op te schonen, om te dromen en te verbinden met jezelf.

Je ontvangt vanaf morgen iedere dag een e-mail met meditatie, overdenking, inzicht of oefening, die je in je eigen tijd kunt doen en herhalen zo vaak jij dat wilt.

Deze vijf dagen spreek je af met jezelf, en geef je jezelf aandacht, tijd en liefde. Een dagelijks cadeau voor jou.

 

Dit staat er op het programma:

♥ DAG 1. BREATHE

♥ DAG 2. SOFTEN & FEEL

♥ DAG 3. CREATE SPACE

♥ DAG 4. LISTEN

♥ DAG 5. DESIRE & DREAM

Een home retreat van vijf dagen

 

Met zoveel mogelijk vrouwen een week van slowing down, zachtheid en creating space. Gratis, zonder verplichtingen. Omdat dit is waar ik blij van word.

 

Doe je mee?