fbpx

5-Day Home Retreat

Slow down, create space
In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers.

Ren jij in volle vaart door het leven en voel je je uit balans?

Verlang je naar ruimte? Meer zachtheid, plezier, balans, moeitelozer leven?

Deze gratis online 5-daagse Home Retreat zou wel eens precies kunnen zijn wat je nodig hebt om te resetten en een nieuwe weg in te slaan.
Doe mee aan de challenge: in vijf dagen vertragen, ruimte maken en verbinden met jezelf. Wie ben ik en vanuit welke waardes wil ik mijn leven leiden?

Blijf je maar aan het rennen, is je agenda overvol en je to-do lijst oneindig? Wil je niet achterop raken bij het tempo dat iedereen loopt?

Heb je moeite om simpelweg stil te zijn en te luisteren naar je eigen innerlijke stem? Wil je meer innerlijke rust, dichterbij jezelf zijn? Verlang je naar een langzamer tempo, zodat je jezelf weer kunt horen?

Je bent niet de enige.

We zijn gewend te geven, te rennen, te haasten, te zorgen, te presteren, te gáááán, door te zetten om aangehaakt te blijven, onszelf soms weg te cijferen, altijd en overal te multi-tasken. We hebben een rijk, vol en druk leven.

Dat is onmogelijk vol te houden zonder jezelf te voeden. Je kunt alleen geven, als je ook jezelf continu oplaadt. Maar dat schiet er vaak bij in.

Vaak is er gewoon geen tijd om even bij jezelf stil te staan. Je moet weer door. Je komt terecht in een cirkel van eeuwig durend hardlopen. En om het vol te houden lijkt  de oplossing om nog een extra tandje bij te zetten

Langzaamaan drijf je steeds verder weg van je eigen kompas, raak je minder verbonden met jezelf en word je moe. Je weet dat er meer in zit. Je wilt weer dromen, ruimte maken voor jou.

Met deze Home Retreat is dat precies wat we gaan doen.

We hebben collectief behoefte aan vertragen.

Wat we zo nodig hebben, is ruimte.

Ruimte voor jezelf. Voor wat jou bezig houdt. Voor wat er bij je leeft en wat belangrijk voor je is.
Ruimte voor hoe het eigenlijk, echt, met je is.
Ruimte voor wat je ten diepste voedt en plezier geeft en waar je behoefte aan hebt.
Ruimte voor waar jij zin in hebt.
Ruimte voor waar je naar verlangt. En waar je stilletjes, of uitbundig, van droomt.
Ruimte voor jou. Voor wie jij bent. Alle ruimte geven aan jouw kracht. Aan je potentie en al je mogelijkheden.
Ruimte om volop tot je recht te komen.
Ruimte om voluit te leven. Ruimte voor jezelf.

 

In deze gratis online Home Retreat gaan we daarom die ruimte maken.

Ik nodig je uit op deze gratis vijfdaagse Home Retreat met mij. In vijf dagen terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers.

Hoe werkt het?

Je creëert ruimte om uit je hoofd te gaan en naar je hart en je lichaam, te ademen, te dromen en te verbinden met jezelf.
Iedere dag ontvang je een inspirerende en transformerende oefening, meditatie of visualisatie in je mailbox om te volgen wanneer het jou uitkomt. 

Zo tune je iedere dag in bij jezelf en kom je weer terug bij je eigen plek van vertrouwen, rust, balans, intuïtie en wijsheid. 

 

Dit staat er op het programma:

♥ DAG 1. BREATHE

♥ DAG 2. SOFTEN & FEEL

♥ DAG 3. CREATE SPACE

♥ DAG 4. LISTEN

♥ DAG 5. DESIRE & DREAM

Een home retreat van vijf dagen

 

Een prachtige week van slowing down, zachtheid en creating space. Gratis, zonder verplichtingen. Omdat dit is waar we diep van binnen blij van worden.

 

Doe je mee?