fbpx
Selecteer een pagina
Hi prachtige vrouw,

Eindelijk kan ik het met je delen! Na maanden voorbereiding is het zover.
Een nieuwe fase is aangebroken:

Next Feminine Leaders groeit door naar BLOOM!

 

Intuïtie fluistert: het is tijd

Deze afgelopen maanden waren voor mij in alle opzichten een periode van overgang. Praktisch: ik verhuisde met mijn gezin naar een nieuwe plek. En subtieler: op meerdere fronten sloot ik een (levens)fase af. Afsluiten brengt de opening naar iets nieuws.

Dat heeft bij mij altijd even tijd nodig. Waarschijnlijk herken je dat gevoel. Dat er een volgende fase aan zit te komen. Soms is het een specifiek ‘aha’ moment, soms een geleidelijk proces. Of een vraag. En nu?

Dat is altijd een uitnodiging om te luisteren. Het is je intuïtie die fluistert: tijd. Tijd voor een volgende fase, een nieuwe stap, een verandering.

Eigenlijk gaat het niet over afsluiten, maar over doorgroeien. Van vorm veranderen. Het leven gaat in cycli, we groeien continu. Jezelf en je volle potentie werkelijk ontketenen, betekent vooral die groeikracht laten stromen, niet tegenhouden en weten waar de stroom tijd en ruimte nodig heeft en waar juist actie.

Verbinding is voor ons vrouwen de sleutel. Met onszelf, met die creatieve universele ontwikkelende kracht, en met anderen.

You cannot become yourself by yourself. Andere mensen helpen ons te worden wie we werkelijk zijn. Via de hulp van andere mensen krijgen onze verlangens vorm en komen ze in realiteit.

 

Open voor wat wil ontstaan

Dus, toen Anique van Dijck en ik in onze wandelingen merkten dat we samen onwijs veel energie creëerden, een gedeelde visie hadden, en onze talenten prachtig aanvullend zijn, én ontdekten dat we een gelijke missie in de wereld wilden brengen, zijn we gaan verkennen of we dat samen konden doen. En hebben we besloten partners te worden. Het zaadje voor BLOOM was geplant.

Het afgelopen jaar hebben we dat zaadje gevoed en is het uitgegroeid tot een prachtig plantje.
Nu staan de contouren en is het tijd.

 

Blooming women, better world

BLOOM is een bedrijf met een missie, waarvoor Anique en ik ons met hart en ziel in zetten: vrouwen helpen moeiteloos te stralen en hun impact te vergroten.
Want wij geloven beiden: vrouwen die leven en leiden vanuit hun innerlijke, authentieke kracht brengen de wereld meer in balans.

BLOOM brengt die missie verder. Iedere vrouw die in zichzelf investeert en een dag, programma of traject volgt en zichzelf ontwikkelt, geeft dat door aan vrouwen en hun gezinnen en gemeenschap elders in de wereld, via projecten gericht op people en planet, die we ondersteunen en in de toekomst opstarten. 
Want dat is vrouwelijke kracht op haar best: gericht op de verbinding met jezelf, met het grotere geheel en met anderen. Vanuit een altijd overlopende bron van levenslust, vreugde, zingeving en community.
Vanuit die overlopende bron, straal je moeiteloos. En dat is waar BLOOM voor staat.

De wereld heeft jouw vrouwelijke kracht nodig.

Blooming Women, Better World!

 

Wat betekent dit nu voor jou?

Vooral dat je nog meer inspiratie, krachtige tools en mogelijkheden om moeiteloos te stralen en je impact te vergroten van ons kunt verwachten!

Binnenkort lanceren we onze nieuwe website, het prachtige BLOOM programma en dit voorjaar al de eerste Bloom Belevingsdagen!
Op www.bloomingwomen.nl/bb vind je er alle informatie over en kun je je al inschrijven.

We blijven je graag inspireren via de vertrouwde blogs, op social media en met de e-mail love letter, vol inspiratie en krachtige tools om moeiteloos te stralen en een sprankelend leven te leiden vanuit innerlijk, vrouwelijk leiderschap.

 

We kunnen niet wachten om je via BLOOM verder te ontmoeten.

Het is geweldig dat jij erbij bent, super dank daarvoor!

We zijn er graag voor je.

Wil je meer weten? Aarzel niet en neem hier contact met me op.

Warme groet,

Alijne

 

 

PS

Volg je me ook op Instagram? Daar blijf ik inzichten, tips en dagelijkse inspiratie met je delen, voor een moeiteloze transitie naar een stralend bloomend leven, vol vreugde, betekenis, verbinding en de impact die jij wilt, zonder stress en struggle.