fbpx

Inner Leadership Groepstraining for Women

Transformationeel Training Programma voor vrouwen die willen sprankelen en thriven, zonder de stress en ratrace.

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive. And to do so with some passion, some compassion, some humor and some style (and some impact).”

Maya Angelou

Hoe zou het zijn om moeiteloos succesvol te zijn en meer uit jezelf en het leven te halen met vreugde en ease, zonder de stress en ratrace?

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit.

Voel jij een grotere potentie van wie je zou kunnen zijn en wat je kunt betekenen in de wereld? Past de standaard ratrace niet (meer) bij jou, en zoek je een nieuwe manier van succes, leven en werken, meer in verbinding met jezelf en je vrouwelijke kracht? Wil je alles uit jezelf halen, maar zonder de stress en in balans?

Het rennen in de molen maakt het moeilijk te luisteren naar je eigen stem. Je verlangt naar ruimte, dichterbij jezelf zijn, zodat je jezelf weer kunt horen.

In het Inner Leadership Training Programma leer je precies hoe je van wilskracht, push & prove gaat naar een leven waarin jouw grootste potentie tot bloei komt, vol energie, ease en joy, en succes van binnenuit. Vanuit verbinding met wie je ten diepste bent en waar je naar verlangt, sprankelend en helemaal in balans.

 

 

Waarom de Inner Leadership Journey for Women?

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive;

and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style”

Maya Angelou

Jij bent een power-vrouw. Slim, sterk, maar ondanks je succes voel je je uit balans en raak je onderweg jezelf soms kwijt.

Je voelt je alsof je op een sneltrein zit die maar doordendert en waar je geen grip op hebt. Stoppen kan niet, want dan mis je de aansluiting. Zoals zoveel vrouwen, kun je moe zijn van de continue overdrive, die je sneltrein-leven van je vraagt. Of krijg je gezondheidsklachten, is je relatie niet zoals je wilt en ben je thuis een stuk minder leuke moeder dan je zou willen zijn.

Je bent succesvol en sterk aan de buitenkant, maar er zijn scheurtjes aan de binnenkant: in je zelfvertrouwen, je relatie, je gezin, je fundament wiebelt.

Of je hebt het gevoel dat je vast zit in een molen van rennen, pushen en jezelf bewijzen. Alsof je een kei op een berg omhoog aan het duwen bent, terwijl je je afvraagt waar je het ook al weer voor deed. Is dit wel jouw berg? Wat wil jij eigenlijk? Pauze houden kan niet, je bent bang dat je dan alles wat je hebt opgebouwd kwijtraakt.

Maar steeds vaker klinkt dat stemmetje, dat zachtjes sluimert: kan het niet anders? Is dit nog wat je wilt? Wat wil jíj eigenlijk?
Misschien denk je voorzichtig aan hoe het zou zijn. En begin je vraagtekens te zetten bij wat vanzelfsprekend was. Je doelen, je prioriteiten en je keuzes.

Je staat op een kruispunt, niet zeker welke weg in te slaan. Je wilt terug naar jezelf, relaxt leven, meer genieten. Maar hoe?

Je wilt het anders. Maar je ziet niet hoe, en je hebt zo weinig tijd. Bovendien heb je al van alles geprobeerd, zoals yoga, mindfulness, me-time, meer ontspanning, een cursus time-management en zo meer, en dat hielp ook niet echt. Tenminste, niet op de lange termijn.

Je mist voldoening, bent ontevreden en je energie lekt weg. Je mist tijd en aandacht met wie en wat het belangrijkste voor je is en dat knaagt aan je. Je kinderen, je partner, en o ja, jezelf. En het frustreert je dat je, ondanks je power, niet in staat bent dit voor jezelf op te lossen.

Je weet nog niet hoe je uit de molen moet stappen, hoe je je eigen ambitie om te thriven én je behoefte aan balans en rust, en er te zijn voor degenen die je liefhebt, moet combineren. Maar je weet dat er meer mogelijk is voor jou, je succes en hoe je wilt leven.

En dat heb je absoluut juist!

 

 

Kan het niet anders?

Stel je eens voor dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Dat je vrij bent. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je werkelijk waarmaakt wat jij in je hebt met volop vreugde en ease, sprankelend succes van binnenuit, zonder stress en ratrace.

De beste versie van jezelf. Minder stress en meer ease, meer joy, meer impact. Als vrouw, als leider.

Stel je eens voor dat je beweegt, spreekt en jezelf presenteert vanuit het meest krachtige deel van jezelf, vanuit balans en rust volledig je ruimte innemend, gegrond in je vrouwelijke kracht. 

In verbinding met jouw meest authentiek krachtige volwassen vrouw, rustig en confident, voluit en met een joy of life, vanuit je buik en je bekken, zonder jezelf kleiner te maken. A queen amongst queens. 

Dat is precies wat je in dit training programma vindt.

 

“Door de coaching bij Alijne luister ik beter naar mijn lichaam, heb ik meer zelfvertrouwen. Ik weet wie ik ben en ik ben nu zichtbaar. Ik ben in staat om met zachte kracht mijn grenzen aan te geven en kan mijn hart en mijn buik elkaar laten versterken. Ik voel me nog meer thuis bij mezelf.”

Simone

Weet je, jij bent niet de enige.

 

Wat je voelt, is normaal.

Onze generatie vrouwen zit in een gekke paradox. We hebben nog nooit zoveel mogelijkheden en rijkdom gehad, en toch zijn er nog nooit zoveel (succesvolle) vrouwen uit balans, ongelukkig of burn out geweest als nu.

 

We denken dat het aan ons ligt

Als succesvolle vrouw hebben we vaak de neiging om in het plaatje te passen, to ‘fit in’. Door ons aan te passen, te pleasen, onszelf te bewijzen, door, vaak heel subtiel, in te schikken en meer ruimte te geven dan in te nemen. Vaak laten we een deel van onszelf niet zien, en houden we ons kleiner dan we werkelijk zijn. 

Er zijn niet veel plekken waar we ongegeneerd briljant en groots durven zijn en ruimte in durven nemen, uit angst dat we een bedreiging zouden kunnen zijn voor iemand, iemand voor het hoofd kunnen stoten, niet aan verwachtingen voldoen of uit angst dat we buiten de boot vallen.

Dat put ons uit, brengt ons uit balans en belangrijker: we verliezen aan kracht.

Of… het innemen van ruimte wordt juist een gevecht. Ook dan ben je niet gegrond en verbonden met je authentieke kracht. 

Zo vaak zijn we als vrouw bezig met over-doing en over-giving. Je komt terecht in een eeuwig durende race van nooit genoeg – nog harder rennen – niet luisteren naar je eigen stem – nog harder rennen – enz. We staan ons mannetje en pushen verder. We striven in plaats van thriven. We doen nog een cursus, zoeken meer ontspanning, en denken dat het aan ons ligt. Misschien is er iets mis met jou, dat je dit niet voor elkaar krijgt.

Het leidt tot onvrede, frustratie, kleiner zijn dan je eigenlijk bent of tot gezondheidsproblemen en burn-out. Wie je werkelijk bent, en wat je in huis hebt, komt niet écht tot bloei.

 

Maar we zijn toe aan the next level

In werkelijkheid zitten we in een systeem van nooit-genoeg dat niet voldoet aan hoe wij in elkaar zitten en waar we naar verlangen. We hebben ons aangepast aan een systeem en definitie van succes die niet meer past bij onze groei en waar wij nu staan.

Je bent niet meer op zoek naar de volgende promotie op de carrière ladder. Niet óf je ambitie waarmaken, óf er zijn voor je gezin, óf je gezondheid. Je wilt meer: thriven, zonder stress, in balans. Laten zien wie jij bent, leven zoals 100% bij jou past, je volle potentie tot bloei brengen, verschil maken. Én in balans zijn, genieten van dit leven, er zijn voor wie het meest belangrijk voor je is, van betekenis zijn.

Om jezelf verder te ontwikkelen, en te leven zoals voor jou bedoeld is, is vrouwelijke kracht nodig. Die is zachter, met kwaliteiten als vertragen, diepgang, ruimte creëren, succes laten ontstaan in plaats van najagen, ontwikkelen, verbinden.
Vrouwen thriven bij de connectie met hun innerlijke verlangen, hun vrouwelijke kracht en elkaar. De kern daarvan zit niet in je hoofd, maar in je lichaam. Als we geen aansluiting hebben met onze vrouwelijke kracht blijft onze potentie totaal onbenut. Vrouwelijke kracht, vrouwelijk leiderschap, is een practice van embodiment.

 

Born to be AWESOME

Het is nodig dat vrouwen weer vertrouwen krijgen in zichzelf en de handschoen oppakken, en dat we het concept van leiderschap en succes herdefiniëren, zodat het beter past bij wie wij zijn en hoe wij willen leven. Het belangrijkste dat je kunt doen, is uit die molen stappen en je verbinden met jezelf: je eigen plek innemen, vanuit wie jij ten diepste wilt zijn, creëren vanuit je vrouwelijke kracht.

Dat is een grote shift. Geen wonder dat dat een uitdaging is. Dat je niet weet waar te beginnen, hoe je van die sneltrein moet stappen, welke keuzes je moet maken en welke richting je in wilt slaan.

Geen wonder dat je moe bent, en jezelf soms voorbij rent of kwijtraakt.

You are up for something bigger

Uit balans zijn, is een teken dat je het oude ontgroeid bent en toe bent aan iets nieuws, dat er nog niet is.

Ik was precies waar jij nu bent. De afgelopen 15 jaar heb ik precies geleerd wat wel werkt, en wat ook niet. Uit alle ervaring, kennis en practices die ik heb opgedaan, heb ik de Inner Leadership Journey voor vrouwen ontwikkeld, zodat jij dit nu ook kunt leren. De Journey kun je aangaan in een persoonlijk coach traject, of in een training.

“You are powerful because you are a woman, not despite of it.”

Waar het programma over gaat

In het programma ga je in vier live dagen aan de slag met je Inner Leadership Journey:

Dag 1: Re-connect met jezelf en je centrum

Dag 1, en verweven in het hele programma, werk je aan de verbinding met jezelf en je eigen centrum. Die plek van wijsheid, vrouwelijke innerlijke kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Het is je innerlijk kompas.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn. Dus je leert andere ingangen, zoals lichaamswerk, meditatie en visualisatie, reflectie en journalling, om de diepere lagen van jezelf te verkennen, te onderzoeken en je bewustzijn te laten groeien.

Je gaat vertragen en ruimte maken voor jezelf. Je leert je innerlijke, vrouwelijke, kracht te ontsluiten. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen, mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in balans.

 

Dag 3: Align with the Stars

Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je diepere verlangens en zijn. Wat jouw visie en je ware genius is. Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen, door je diepste verlangens te ontsluiten.

Stel je eens voor dat je verlangen de voorbode is van wat je daadwerkelijk in staat bent te realiseren in je leven. Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen, zodat jij tot bloei komt en gaat thriven.
Je creëert jouw unieke Life Vision, en hoe je ook echt je dagelijkse werkelijkheid op basis daarvan kunt creëren.

Dag 2: Jij bent vrij - Becoming whole

We gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om zichtbaar, sprankelend en succesvol te zijn als je ware zelf, in al je talenten en glorie. Wat zijn de patronen in hoe je over jezelf denkt en wat wel en niet mogelijk is en waar zit je vast?

Als je jezelf in het centrum gaat zetten, kom je ongetwijfeld belemmeringen tegen. Je hebt overtuigingen in je hele leven opgebouwd, over wie je bent, wie anderen zijn en wat je daarvan kunt verwachten en wat wel of niet mogelijk is voor jou.
Nu kunnen die overtuigingen een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt.

Je gaat werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om de rem van jezelf af te halen en je eigen koers te varen.
En dat geeft vrijheid en geeft je diep vertrouwen en verbinding.

 

Dag 4: Become unstoppable

Je leert de krachtigste drie pijlers voor succes en hoe je ze integreert. Je gaat de kracht van empowerende support ontdekken. Je creëert een omgeving waarin je echt kunt zijn, jezelf kunt laten zien in al je grootsheid en raakbaarheid, waar je je authentieke kracht kunt laten groeien en naar buiten kunt brengen.
Je gaat oefenen met een life-positive attitude en dankbaarheid. En je integreert specifieke practices om alles te verankeren, zodat je blijvend succes hebt. Je impact vergroot en anderen voelen zich als vanzelf aangetrokken tot jou.

En dit alles in een super krachtige combinatie van training in een kleine groep, 1-op-1 coaching en sisterhood peer support.

Na het programma:

 • Ben je in plaats van aan het overleven, presteren en rennen een stralende vrouw geworden, vol vertrouwen en met impact.
 • Ben je in balans, vol vreugde, inspirerend en in verbinding met jezelf en anderen
 • Heb je meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen.
 • Creëer je vanuit je diepere verlangens en jouw unieke genius, en weet je wat jouw unieke bijdrage is
 • Ervaar je meer voldoening en flow in je dagelijks leven.
 • Heb je een diepere verbinding met de mensen om je heen en creëer je fijne, liefdevolle relaties
 • ’Stroomt’ het volop, en dat merk je in je relatie, in je werk en in je gezin!
 • Word je een magneet. Je bereikt meer met minder moeite en je creëert waar jij naar verlangt, zoals die promotie, nieuwe partner, fijne relatie, stabielere gezondheid, enzovoorts.
 • Ben je een stralend voorbeeld voor anderen. Je hebt natuurlijke impact.
 • Ben je een krachtig leider zonder moeite, als je daarvoor kiest.

“We need to stop running and start listening to our own voice again. Connecting to our bodies and inner wisdom, while following our deepest joy and desire, learning to create not from our mind, but from feminine power, in flow with life.

It’s not about getting things done anymore, or achieving and accomplishing more, better, faster. It’s about becoming who you truly are and bringing your unique contribution to the world.”

 

Hoe werkt het?

Het Inner Leadership Training programma for Women is een 3 maanden Intensief Transformationeel Trainings programma met 1-op-1 caching, groepstraining en sisterhood peer support.

Dag 1: Live dag van 9.30 – 18.00 uur. Je komt terug bij jezelf en leert toegang krijgen tot de drie krachtbronnen van vrouwelijk leiderschap. Je brengt denken en voelen, en mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in balans.
Dag 2 & 3: Live tweedaagse in het weekend. Je breekt door de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, ontdekt wie je werkelijk bent en creëert je visie op basis van je diepste verlangens. Overnachting is optioneel.
Dag 4: Live dag van 9.30 – 18.00 uur. Je leert de krachtigste drie pijlers voor succes en hoe je ze integreert. Je krijgt kristal helder wat jouw stappenplan is naar succes in wat je wilt creëren op basis van jouw verlangens. En je integreert specifieke practices om alles te verankeren, zodat je blijvend succes hebt.

Inbegrepen in het programma zijn:

 • 4 live dagen in een kleine groep op een prachtige locatie in de natuur
 • 1x persoonlijke intake sessie live of online met Alijne Verhaar
 • 3x persoonlijke coach sessie om het geleerde te integreren, na iedere live dag
 • een groep met like-minded vrouwen waarin je ongegeneerd briljant en imperfect kunt zijn
 • support tussen de live dagen door in een besloten online groepsomgeving en van je peer-buddy
 • handouts en guided audio oefeningen, meditaties en visualisaties ter verdieping
 • contact via email tussen de live dagen in
 • aanvullende hulpmiddelen zoals guided audio meditaties and visualisaties, handouts van oefeningen etc. waar van toepassing, om je extra te ondersteunen
 • lunch, gezonde drankjes en lekkers tijdens de live dagen

Ik nodig je van harte uit om in deze nieuwe vorm van Next Feminine Leadership te stappen. En ik maak graag kennis met je om te kijken of dit programma bij je past en is wat jij nodig hebt.

Locatie:
Een prachtige locatie in de natuur in de buurt van Tilburg, Den Bosch, Breda met mogelijkheid voor overnachting.

Data:
Najaar 2020. Data voor 2020 worden t.z.t. bekend gemaakt.

 

“Your body cannot heal without play. Your mind cannot heal without laughter. Your soul cannot heal without joy.” 

Catherine Fenwick

“Ik ben uit de wachtstand en zit nu echt aan het stuur van mijn leven. Waar ik vroeger altijd klaarstond voor iedereen, deel ik nu wat mijn dromen zijn en dat levert me zoveel op. Mensen willen me helpen, mijn man en ik hebben oprechte verbinding met elkaar en ik ben langzaam stappen aan het zetten naar een nieuwe, betekenisvolle invulling met vrijwilligerswerk. Ik heb zelfvertrouwen. ”

Nicole

“Ik ben enthousiast over de verbinding van lichaam en geest (emotie en ratio) die Alijne maakt in haar coaching. Door de oefeningen en meditaties kwam ik dieper in mijn gevoel, waardoor ik de echte antwoorden op mijn vragen vond die ik diep van binnen had. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en ben me meer bewust van wat mij echt drijft, en ook wat mij vaak heeft belemmerd. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven, waardoor ik me niet meer zo laat overweldigen. Ik sta krachtiger en kan tegelijkertijd open blijven naar anderen. Ik ben me meer bewust van mijn eigen – vrouwelijke – kracht en weet dit nu ook beter in de praktijk te brengen.”

Simone

 

Interesse?

Let’s get in contact

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. En dan kijken we samen wat jij nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Tot snel!

Warme groet,

Alijne

Met Alijne Verhaar

Ik ben Alijne Verhaar. Ik help je je natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen en van daaruit leiderschap te nemen. Ik weet als geen ander hoe je vast kunt zitten op een sneltrein waar je geen grip op hebt en hoe je dat kunt stoppen. Ik help briljante succesvolle vrouwen zoals jij los te komen van de ratrace en te gaan thriven van binnenuit. Vanuit jouw eigen natuurlijke, vrouwelijke, kracht. Als de inspirerende vrouw en leider die je bent. Ook als je nu nog niet weet hoe, en als je er eigenlijk geen tijd voor hebt.

Ik ben leiderschapscoach voor vrouwen, gezondheidswetenschapper en gespecialiseerd in vrouwelijke kracht en leiderschap. Ik ben eigenaar van Next Feminine Leaders, ontwikkelaar van het Inner Leadership programma voor Vrouwen en eigenaar van een eigen yogacenter. En ik ben moeder van drie prachtige dochters.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel tijd en geld geïnvesteerd om alles te leren en zelf te doorleven wat ik met je ga delen in dit programma. Ik kan niet wachten dit aan jou door te geven en met je aan de slag te gaan!

Ook jij kunt leren thriven!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!