fbpx

Inner Leadership Journey for Women

Je hebt meer in je dan je laat zien, je wilt meer uit het leven halen, maar je voelt je uit balans.

Voel jij een grotere potentie van wie je zou kunnen zijn en wat je kunt betekenen in de wereld?
Past de standaard ratrace niet (meer) bij jou, en zoek je een nieuwe manier van succes, leven en werken, meer in verbinding met jezelf en je vrouwelijke kracht?
Wil je meer uit jezelf en het leven halen, meer vreugde en genieten, zonder de stress en in balans?

Verlang je naar ruimte, dichterbij jezelf zijn, weten waar je nu echt naar verlangt?

Het Inner Leadership Traject is dan precies wat je nodig hebt om van wilskracht, push & prove te gaan naar een leven vol energie, ease en joy, en succes van binnenuit. Vanuit verbinding met wie je ten diepste bent en waar je naar verlangt, sprankelend en helemaal in balans.

 

Waarom het Inner Leadership Journey for Women?

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive;

and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style”

Maya Angelou

Jij bent een power-vrouw. Slim, sterk, maar ondanks dat voel je je uit balans en raak je onderweg jezelf soms kwijt.

Je voelt je alsof je op een sneltrein zit die maar doordendert en waar je geen grip op hebt. Als je stopt, ben je bang dat je de aansluiting mist. Misschien ben je moe van de continue overdrive, die je sneltrein-leven van je vraagt. Of krijg je gezondheidsklachten, is je relatie niet zoals je wilt en ben je thuis een stuk minder leuke moeder dan je zou willen zijn.

Herken je dit?

♥ Je bent succesvol en sterk aan de buitenkant, maar er zijn scheurtjes aan de binnenkant: in je zelfvertrouwen, je relatie, je gezin, je fundament wiebelt.

♥ Of je hebt het gevoel dat je vast zit in een molen van rennen, pushen en jezelf bewijzen. Alsof je een kei op een berg omhoog aan het duwen bent. Je vraagt je af waar je het voor doet. Maar je bent bang alles dat als je niet meedoet, je alles wat je hebt opgebouwd kwijtraakt.

♥ Je staat op een kruispunt, niet zeker welke weg in te slaan. Je wilt terug naar jezelf, relaxt leven, meer genieten.

♥ Je wilt het anders. Maar je ziet niet hoe, en je hebt zo weinig tijd. Bovendien heb je al van alles geprobeerd, zoals yoga, mindfulness, me-time, meer ontspanning, een cursus time-management en zo meer, en dat hielp ook niet echt. Tenminste, niet op de lange termijn.

♥ Je mist voldoening, bent ontevreden en je energie lekt weg. Je mist tijd en aandacht met wie en wat het belangrijkste voor je is en dat knaagt aan je. Je kinderen, je partner, en o ja, jezelf. En het frustreert je dat je, ondanks je power, niet in staat bent dit voor jezelf op te lossen.

♥ Steeds vaker klinkt dat stemmetje: kan het niet anders? Is dit nog wat je wilt? Wat wil jíj eigenlijk?

♥ Je weet nog niet hoe je uit de molen moet stappen, hoe je je eigen ambitie om te thriven én je behoefte aan balans en rust, en er te zijn voor degenen die je liefhebt, moet combineren. Maar je weet dat er meer mogelijk is voor jou, je succes en hoe je wilt leven.

En dat heb je absoluut juist!

 

 

Kan het niet anders?

Stel je eens voor dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Dat je vrij bent. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je werkelijk waarmaakt wat jij in je hebt met volop vreugde en ease, sprankelend succes van binnenuit, zonder stress en ratrace. Met liefde en plezier in je gezin en je relatie.

De beste versie van jezelf. Minder stress en meer ease, meer joy, meer impact. Als vrouw, als leider.

Stel je eens voor dat je jezelf laat zien vanuit wie je in essentie bent, vanuit balans en rust volledig je ruimte innemend, gegrond in je innerlijke, vrouwelijke kracht. 

In verbinding met jouw meest authentiek krachtige volwassen vrouw, rustig en confident, voluit en met een joy of life, vanuit je buik en je bekken, zonder jezelf kleiner te maken. A queen amongst queens. 

Wat wordt er dan allemaal mogelijk?

 

“Door de coaching bij Alijne luister ik beter naar mijn lichaam, heb ik meer zelfvertrouwen. Ik weet wie ik ben en ik ben nu zichtbaar. Ik ben in staat om met zachte kracht mijn grenzen aan te geven en kan mijn hart en mijn buik elkaar laten versterken. Ik voel me nog meer thuis bij mezelf.”

Simone

Weet je, jij bent niet de enige.

 

Wat je voelt, is normaal.

Vrouwen in deze tijd voelen zich massaal uit balans. Onze generatie vrouwen zit in een gekke paradox. We hebben nog nooit zoveel mogelijkheden en rijkdom gehad, en toch zijn er nog nooit zoveel (succesvolle) vrouwen uit balans, ongelukkig of burn out geweest als nu.

We zijn in onze drukke levens vaak zo bezig met wat wat anderen van ons nodig hebben, verwachten en wat we allemaal moeten, dat we de verbinding met onszelf, wat wíj nu eigenlijk willen en nodig hebben zijn kwijtgeraakt.

 

We zijn moe, onrustig en ontevreden, al hebben we alles. We voelen dat er meer is, al zijn we succesvol. Maar we staan onszelf niet toe daar echt bij stil te staan, want we willen niet klagen. We vinden dat we liever tevreden moeten zijn en moeten genieten.

We denken dat het aan ons ligt. We denken dat het er nu eenmaal bij hoort, die stress. Of dat we gewoon moeten volhouden, sterker moeten zijn, beter. Dus buffelen we door en staan ons mannetje, op wilskracht en powerplay komen we een heel eind. We doen allerlei cursussen voor meer mindfulness, timemanagement en rust.

Of we beseffen dat we dit niet willen en overwegen een stap terug te doen. Maar dat voelt ook niet goed.

 

Maar we zijn toe aan the next level

Maar de werkelijke reden dat je uit balans bent, is dat je op zoek naar iets anders. Het gaat jou niet (meer) om de volgende promotie op de carrière ladder, om meer, beter, sneller. Je wilt tot bloei komen.

Je wilt meer: leven zoals 100% bij jou past, je volle potentie tot bloei brengen, verschil maken. Én in balans zijn, genieten van dit leven, er zijn voor wie het meest belangrijk voor je is, van betekenis zijn. Thriven, zonder stress, in balans.

Alleen, we hebben nooit geleerd hoe we dat nu echt doen, als vrouwen in deze tijd.

We hebben vooral geleerd om mee te doen, aangehaakt te blijven, niet buiten de boot te vallen en te voldoen aan wat er van ons verwacht wordt. Vaak door onszelf aan te passen. Door subtiel in te schikken en meer ruimte te geven dan in te nemen. Een deel van onszelf niet te laten zien, en ons kleiner te houden dan we werkelijk zijn.
Of we hebben geleerd er met powerplay te komen, door ons mannetje te staan en onszelf te bewijzen met een aanhoudende prestatiedrang.

In beide gevallen onderdrukken we daarmee onbewust ons natuurlijke vermogen en persoonlijke kracht.

Wat wij willen, waar wij naar verlangen, is niet te realiseren op de manier zoals dat ons geleerd is, en zoals gespiegeld wordt in de maatschappij waarin we leven. We doen ons best, maar de juiste ingrediënten missen en het systeem dat we kennen, gebaseerd op mannen, wilskracht en prestatie, werkt averechts.

De oplossing is niet zo moeilijk. We missen de verbinding met onszelf en onze eigen, vrouwelijke kracht.

 

Born to be AWESOME

Om te thriven, is vrouwelijke kracht nodig. Die is zachter, met kwaliteiten als vertragen, diepgang, ruimte creëren, succes laten ontstaan in plaats van najagen, ontwikkelen, verbinden. Als we geen aansluiting hebben met onze vrouwelijke kracht blijft onze potentie totaal onbenut.

Thriven is leven vanuit die kracht, zonder jezelf te verontschuldigen, kleiner te maken of af te remmen, en zonder jezelf te hoeven bewijzen of pushen. Het gaat over playing big, door je dromen belangrijker te maken dan je angsten of het onbegrip van anderen.

Het betekent voelen, én denken én doen. Je verlangens volgen. Genieten van een leven vol vreugde, plezier, liefdevolle relaties, vertrouwen en impact.

Het betekent dat je leiderschap neemt, wetende dat je genoeg bent zoals je bent, dat jouw behoeften belangrijk zijn en ertoe doen en je van waarde bent. Dat je jouw ruimte inneemt, je ambitie waarmaakt, omdat je daarmee ook anderen uitnodigt hetzelfde te doen. De moed hebben tot bloei te komen, positieve impact en betekenis te creëren om je heen en jouw unieke bijdrage te leveren in de wereld.

Dat is een ontdekkingsreis, en een grote shift. Geen wonder dat dat een uitdaging is en dat je niet weet hoe dan. En het vraagt een andere aanpak dan wat je tot nu toe gedaan hebt.

 

You are up for something bigger

Ik was precies waar jij nu bent. De afgelopen 15 jaar heb ik precies geleerd wat wel werkt, en wat ook niet. Uit alle ervaring, kennis en practices die ik heb opgedaan, heb ik het Inner Leadership Coach traject voor vrouwen ontwikkeld, zodat jij dit nu ook kunt leren.

“You are powerful because you are a woman, not despite of it.”

Waar het coach traject over gaat

De Inner Leadership Journey is gebaseerd op vier centrale pijlers:

Re-connect met jezelf en je centrum

Je gaat aan de slag met de verbinding met jezelf en je eigen centrum. Die plek van wijsheid, vrouwelijke innerlijke kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Het is je innerlijk kompas.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn. Dus je leert andere ingangen, zoals lichaamswerk, meditatie en visualisatie, reflectie en journalling, om de diepere lagen van jezelf te verkennen, te onderzoeken en je bewustzijn te laten groeien.

Je gaat vertragen en ruimte maken voor jezelf. Je leert je innerlijke, vrouwelijke, kracht te ontsluiten. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen, mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in balans.

 

Align with the Stars

Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je diepere verlangens en zijn. Wat jouw visie en je ware genius is. Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen, door je diepste verlangens te ontsluiten.

Stel je eens voor dat je verlangen de voorbode is van wat je daadwerkelijk in staat bent te realiseren in je leven. Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen, zodat jij tot bloei komt en gaat thriven.
Je creëert jouw unieke Life Vision, en hoe je ook echt je dagelijkse werkelijkheid op basis daarvan kunt creëren.

Jij bent vrij - Becoming whole

We gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om zichtbaar, sprankelend en succesvol te zijn als je ware zelf, in al je talenten en glorie. Waar houd je jezelf tegen, wat zie je dat er wel en niet mogelijk is en waar zit je vast?

Als je jezelf in het centrum gaat zetten, kom je ongetwijfeld belemmeringen tegen. Je hebt overtuigingen in je hele leven opgebouwd, over wie je bent, wie anderen zijn en wat je daarvan kunt verwachten en wat wel of niet mogelijk is voor jou.
Nu kunnen die overtuigingen een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt.

Je gaat werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om de rem van jezelf af te halen en je eigen koers te varen.
En dat geeft vrijheid en geeft je diep vertrouwen en verbinding.

 

Become unstoppable

Je leert de krachtigste drie pijlers voor succes en hoe je ze integreert. Je gaat de kracht van empowerende support ontdekken. Je creëert een omgeving waarin je echt kunt zijn, jezelf kunt laten zien in al je grootsheid en raakbaarheid, waar je je authentieke kracht kunt laten groeien en naar buiten kunt brengen.
Je gaat oefenen met een life-positive attitude en dankbaarheid. En je integreert specifieke practices om alles te verankeren, zodat je blijvend succes hebt. Je impact vergroot en anderen voelen zich als vanzelf aangetrokken tot jou.

Na het traject:

  • Ben je in plaats van aan het overleven, presteren en rennen een stralende vrouw geworden, vol vertrouwen en met impact.
  • Ben je in balans, vol vreugde, inspirerend en in verbinding met jezelf en anderen
  • Heb je meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen.
  • Creëer je vanuit je diepere verlangens en jouw unieke genius, en weet je wat jouw unieke bijdrage is
  • Ervaar je meer voldoening en flow in je dagelijks leven.
  • Heb je een diepere verbinding met de mensen om je heen en creëer je fijne, liefdevolle relaties
  • ’Stroomt’ het volop, en dat merk je in je relatie, in je werk en in je gezin!
  • Word je een magneet. Je bereikt meer met minder moeite en je creëert waar jij naar verlangt, zoals die promotie, nieuwe partner, fijne relatie, stabielere gezondheid, enzovoorts.
  • Ben je een stralend voorbeeld voor anderen. Je hebt natuurlijke impact.
  • Ben je een krachtig leider zonder moeite, als je daarvoor kiest.

“We need to stop running and start listening to our own voice again. Connecting to our bodies and inner wisdom, while following our deepest joy and desire, learning to create not from our mind, but from feminine power, in flow with life.

It’s not about getting things done anymore, or achieving and accomplishing more, better, faster. It’s about becoming who you truly are and bringing your unique contribution to the world.”

Hoe werkt de 6 mnd Inner Leadership 1-on-1 Journey?

 

♥ 6 maanden persoonlijke begeleiding op maat
♥ 8 sessies live of online van 60-90 minuten, incl. persoonlijke intake sessie van 90 min
♥ eerste 4 sessies ongeveer tweewekelijks, daarna ongeveer maandelijks een sessie
♥ contact tussendoor per email of telefonisch
♥ aanvullende opdrachten en oefeningen
♥ guided audio meditaties and visualisaties, handouts van oefeningen etc. waar relevant

€1500 excl. BTW

(betaling in termijnen mogelijk)

Inner Leadership Journey op maat
Ben je op zoek naar duurzaamheid, heb je al een intensiever traject achter de rug en weet je dat echte diepgaande en blijvende transformatie tijd kost, en zoek je langdurig begeleiding voor reflectie, verdieping, verdere integratie, jezelf op koers te houden en terug te brengen als je terugvalt, neem dan gerust contact op voor een traject op maat.

 

“Life is not happening to you. Life is responding to you. You are a powerful co-creator of the future of your life.”

“Ik ben uit de wachtstand en zit nu echt aan het stuur van mijn leven. Waar ik vroeger altijd klaarstond voor iedereen, deel ik nu wat mijn dromen zijn en dat levert me zoveel op. Mensen willen me helpen, mijn man en ik hebben oprechte verbinding met elkaar en ik ben langzaam stappen aan het zetten naar een nieuwe, betekenisvolle invulling met vrijwilligerswerk. Ik heb zelfvertrouwen. ”

Nicole

“Ik ben enthousiast over de verbinding van lichaam en geest (emotie en ratio) die Alijne maakt in haar coaching. Door de oefeningen en meditaties kwam ik dieper in mijn gevoel, waardoor ik de echte antwoorden op mijn vragen vond die ik diep van binnen had. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en ben me meer bewust van wat mij echt drijft, en ook wat mij vaak heeft belemmerd. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven, waardoor ik me niet meer zo laat overweldigen. Ik sta krachtiger en kan tegelijkertijd open blijven naar anderen. Ik ben me meer bewust van mijn eigen – vrouwelijke – kracht en weet dit nu ook beter in de praktijk te brengen.”

Simone

Interesse?

Let’s get in contact

Maak een afspraak voor een persoonlijk gesprek. En dan kijken we samen wat jij nodig hebt en wat ik voor jou kan betekenen.

Investeren is altijd spannend, maar investeren in jouw ontwikkeling en groei is het beste dat je kunt doen. Investeren = commitment aan jezelf. Omdat je niet anders verdient.

Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen. 

Tot snel!

Warme groet,

Alijne

Met Alijne Verhaar

Ik ben Alijne Verhaar. Ik help je je natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen en van daaruit leiderschap te nemen. Ik weet als geen ander hoe je vast kunt zitten op een sneltrein waar je geen grip op hebt en hoe je dat kunt stoppen. Ik help briljante succesvolle vrouwen zoals jij los te komen van de ratrace en te gaan thriven van binnenuit. Vanuit jouw eigen natuurlijke, vrouwelijke, kracht. Als de inspirerende vrouw en leider die je bent. Ook als je nu nog niet weet hoe, en als je er eigenlijk geen tijd voor hebt.

Ik ben leiderschapscoach voor vrouwen, gezondheidswetenschapper en gespecialiseerd in vrouwelijke kracht en leiderschap. Ik ben eigenaar van Next Feminine Leaders, ontwikkelaar van het Inner Leadership programma voor Vrouwen en eigenaar van een eigen yogacenter. En ik ben moeder van drie prachtige dochters.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel tijd en geld geïnvesteerd om alles te leren en zelf te doorleven wat ik met je ga delen in dit programma. Ik kan niet wachten dit aan jou door te geven en met je aan de slag te gaan!

Ook jij kunt leren thriven!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!