Inner Leadership Journey for Women

Transformationeel Coach Programma voor vrouwen die willen sprankelen en thriven, zonder de stress en ratrace.

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive. And to do so with some passion, some compassion, some humor and some style (and some impact).”

Maya Angelou

Hoe zou het zijn om meer uit jezelf en het leven te halen met vreugde en ease, zonder de stress en ratrace?

Je hebt het gevoel dat er meer in je zit.

Voel jij een grotere potentie van wie je zou kunnen zijn en wat je kunt betekenen in de wereld? Past de standaard ratrace niet (meer) bij jou, en zoek je een nieuwe manier van succes, leven en werken, meer in verbinding met jezelf en je vrouwelijke kracht? Wil je alles uit jezelf halen, maar zonder de stress en in balans?

Het rennen in de molen maakt het moeilijk te luisteren naar je eigen stem. Je verlangt naar ruimte, dichterbij jezelf zijn, zodat je jezelf weer kunt horen.

Het Inner Leadership Traject is dan precies wat je nodig hebt om van wilskracht, push & prove te gaan naar een leven vol energie, ease en joy, en succes van binnenuit. Vanuit verbinding met wie je ten diepste bent en waar je naar verlangt, sprankelend en helemaal in balans.

 

 

Waarom het Inner Leadership Journey for Women?

“My mission in life is not merely to survive, but to thrive;

and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style”

Maya Angelou

Jij bent een power-vrouw. Slim, sterk, maar ondanks dat voel je je uit balans en raak je onderweg jezelf soms kwijt.

Je voelt je alsof je op een sneltrein zit die maar doordendert en waar je geen grip op hebt. Als je stopt, ben je bang dat je de aansluiting mist. Misschien ben je moe van de continue overdrive, die je sneltrein-leven van je vraagt. Of krijg je gezondheidsklachten, is je relatie niet zoals je wilt en ben je thuis een stuk minder leuke moeder dan je zou willen zijn.

Herken je dit?

♥ Je bent succesvol en sterk aan de buitenkant, maar er zijn scheurtjes aan de binnenkant: in je zelfvertrouwen, je relatie, je gezin, je fundament wiebelt.

♥ Of je hebt het gevoel dat je vast zit in een molen van rennen, pushen en jezelf bewijzen. Alsof je een kei op een berg omhoog aan het duwen bent. Je vraagt je af waar je het voor doet. Maar je bent bang alles dat als je niet meedoet, je alles wat je hebt opgebouwd kwijtraakt.

♥ Je staat op een kruispunt, niet zeker welke weg in te slaan. Je wilt terug naar jezelf, relaxt leven, meer genieten.

♥ Je wilt het anders. Maar je ziet niet hoe, en je hebt zo weinig tijd. Bovendien heb je al van alles geprobeerd, zoals yoga, mindfulness, me-time, meer ontspanning, een cursus time-management en zo meer, en dat hielp ook niet echt. Tenminste, niet op de lange termijn.

♥ Je mist voldoening, bent ontevreden en je energie lekt weg. Je mist tijd en aandacht met wie en wat het belangrijkste voor je is en dat knaagt aan je. Je kinderen, je partner, en o ja, jezelf. En het frustreert je dat je, ondanks je power, niet in staat bent dit voor jezelf op te lossen.

♥ Steeds vaker klinkt dat stemmetje: kan het niet anders? Is dit nog wat je wilt? Wat wil jíj eigenlijk?

♥ Je weet nog niet hoe je uit de molen moet stappen, hoe je je eigen ambitie om te thriven én je behoefte aan balans en rust, en er te zijn voor degenen die je liefhebt, moet combineren. Maar je weet dat er meer mogelijk is voor jou, je succes en hoe je wilt leven.

En dat heb je absoluut juist!

 

 

Kan het niet anders?

Stel je eens voor dat je je werkelijk thuis voelt bij jezelf. Dat je vrij bent. Lekker in je vel, krachtig, vrouwelijk en vol zelfvertrouwen. Dat je werkelijk waarmaakt wat jij in je hebt met volop vreugde en ease, sprankelend succes van binnenuit, zonder stress en ratrace. Met liefde en plezier in je gezin en je relatie.

De beste versie van jezelf. Minder stress en meer ease, meer joy, meer impact. Als vrouw, als leider.

Stel je eens voor dat je jezelf laat zien vanuit wie je in essentie bent, vanuit balans en rust volledig je ruimte innemend, gegrond in je innerlijke, vrouwelijke kracht. 

In verbinding met jouw meest authentiek krachtige volwassen vrouw, rustig en confident, voluit en met een joy of life, vanuit je buik en je bekken, zonder jezelf kleiner te maken. A queen amongst queens. 

Wat wordt er dan allemaal mogelijk?

 

“Door de coaching bij Alijne luister ik beter naar mijn lichaam, heb ik meer zelfvertrouwen. Ik weet wie ik ben en ik ben nu zichtbaar. Ik ben in staat om met zachte kracht mijn grenzen aan te geven en kan mijn hart en mijn buik elkaar laten versterken. Ik voel me nog meer thuis bij mezelf.”

Simone

Weet je, jij bent niet de enige.

 

Wat je voelt, is normaal.

Onze generatie vrouwen zit in een gekke paradox. We hebben nog nooit zoveel mogelijkheden en rijkdom gehad, en toch zijn er nog nooit zoveel (succesvolle) vrouwen uit balans, ongelukkig of burn out geweest als nu.

 

We denken dat het aan ons ligt

Als ambitieuze vrouw hebben we onbewust vaak ook de neiging in het plaatje te willen passen, to ‘fit in’. Door ons aan te passen, te pleasen, onszelf te bewijzen, door, vaak heel subtiel, in te schikken en meer ruimte te geven dan in te nemen. Vaak laten we een deel van onszelf niet zien, en houden we ons kleiner dan we werkelijk zijn.

Onbewust onderdrukken we daarmee ons natuurlijke vermogen en persoonlijke kracht, uit angst dat we een bedreiging zouden kunnen zijn voor iemand, iemand voor het hoofd kunnen stoten, niet aan verwachtingen voldoen of buiten de boot zullen vallen. 

Of… jezelf laten zien en horen wordt juist een gevecht. Je moet je continu bewijzen en voelt een aanhoudende prestatiedrang. Dat veroorzaakt over-doing en over-giving. Je zet teveel wilskracht in. We staan ons mannetje en ploeteren verder. Dat put ons uit en brengt ons uit balans. 

Omdat je aandacht in beide situaties gericht is op je omgeving en je niet verbonden bent met jezelf, word je moeJe komt terecht in een eeuwig durende race die je wegleidt van jezelf en waarin je steeds harder gaat rennen. We striven in plaats van thriven. Wie je werkelijk bent, en wat je in huis hebt, komt niet écht tot bloei.

Het leidt tot onvrede, frustratie, kleiner zijn dan je eigenlijk bent en uiteindelijk tot gezondheidsproblemen, relatiecrises, ontevreden zijn en burn-out. Vaak denken we dat we nog een cursus nodig hebben, of meer rust en ontspanning. En denken we dat het aan ons ligt. Misschien is er iets mis met jou, dat je dit niet voor elkaar krijgt.

 

Maar we zijn toe aan the next level

Maar er is niets mis met jou. Dat zoveel vrouwen uit balans zijn, is volkomen logisch. Uit balans zijn, is juist een teken dat je het oude ontgroeid bent en toe bent aan iets nieuws, dat er nog niet is.

In werkelijkheid zitten we in een systeem van nooit-genoeg dat niet voldoet aan wie wij zijn en wat wij ten diepste willen. En veel van ons hebben ons aangepast om mee te kunnen doen. En dat heeft onze verbinding met onszelf verstoord. Geen wonder dat je moe bent, en jezelf soms voorbij rent of kwijtraakt.

Eigenlijk ben je op zoek naar iets anders. Het gaat jou niet (meer) om de volgende promotie op de carrière ladder, om meer, beter, sneller. En eigenlijk wil je niet óf je ambitie waarmaken, óf er zijn voor je gezin, óf je gezondheid.
Je wilt meer: Laten zien wie jij bent, leven zoals 100% bij jou past, je volle potentie tot bloei brengen, verschil maken. Én in balans zijn, genieten van dit leven, er zijn voor wie het meest belangrijk voor je is, van betekenis zijn. Thriven, zonder stress, in balans.

Het is nodig dat vrouwen weer vertrouwen krijgen in zichzelf en de handschoen oppakken, en dat we het concept van leiderschap en succes herdefiniëren, zodat het beter past bij wie wij zijn en hoe wij willen leven. Het belangrijkste dat je kunt doen, is uit die molen stappen en je verbinden met jezelf: je eigen plek innemen, vanuit wie jij ten diepste wilt zijn, creëren vanuit je innerlijke kracht.

 

Born to be AWESOME

Om jezelf verder te ontwikkelen, en te leven zoals voor jou bedoeld is, is een shift nodig. Naar verbinding met je authentieke vrouwelijke kracht. Die is zachter, met kwaliteiten als vertragen, diepgang, ruimte creëren, succes laten ontstaan in plaats van najagen, ontwikkelen, verbinden.

Vrouwen thriven bij de connectie met hun innerlijke verlangen, hun vrouwelijke kracht en elkaar. De kern daarvan zit niet in je hoofd, maar in je lichaam. Als we geen aansluiting hebben met onze vrouwelijke kracht blijft onze potentie totaal onbenut. Vrouwelijke kracht, vrouwelijk leiderschap, is een practice van embodiment.

Dat is een grote shift. Geen wonder dat dat een uitdaging is. Dat je niet weet waar te beginnen, hoe je van die sneltrein moet stappen, welke keuzes je moet maken en welke richting je in wilt slaan.

 

You are up for something bigger

Ik was precies waar jij nu bent. De afgelopen 15 jaar heb ik precies geleerd wat wel werkt, en wat ook niet. Uit alle ervaring, kennis en practices die ik heb opgedaan, heb ik het Inner Leadership Coach traject voor vrouwen ontwikkeld, zodat jij dit nu ook kunt leren.

“You are powerful because you are a woman, not despite of it.”

Waar het coach traject over gaat

De Inner Leadership Journey is gebaseerd op vier centrale pijlers:

Re-connect met jezelf en je centrum

Je gaat aan de slag met de verbinding met jezelf en je eigen centrum. Die plek van wijsheid, vrouwelijke innerlijke kracht, rust, vertrouwen en balans vind je in diepere lagen van jezelf. Het is je innerlijk kompas.

Als je bent zoals veel vrouwen, breng je veel tijd door in je hoofd. Daardoor vergeten we soms dat ons brein een prachtig instrument is, maar niet is wat we zijn. Dus je leert andere ingangen, zoals lichaamswerk, meditatie en visualisatie, reflectie en journalling, om de diepere lagen van jezelf te verkennen, te onderzoeken en je bewustzijn te laten groeien.

Je gaat vertragen en ruimte maken voor jezelf. Je leert je innerlijke, vrouwelijke, kracht te ontsluiten. Je komt in contact met diepere lagen van bewustzijn en je intuïtie. Je brengt denken en voelen, mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten in balans.

 

Align with the Stars

Je gaat ontdekken wie jij op een dieper niveau bent en wat je diepere verlangens en zijn. Wat jouw visie en je ware genius is. Je leert hoe je continu energie kunt laten stromen, door je diepste verlangens te ontsluiten.

Stel je eens voor dat je verlangen de voorbode is van wat je daadwerkelijk in staat bent te realiseren in je leven. Je leert hoe je je keuzes, acties en doelen in je dagelijks leven daarop kunt afstemmen, zodat jij tot bloei komt en gaat thriven.
Je creëert jouw unieke Life Vision, en hoe je ook echt je dagelijkse werkelijkheid op basis daarvan kunt creëren.

Jij bent vrij - Becoming whole

We gaan aan de slag met wat je tegenhoudt om zichtbaar, sprankelend en succesvol te zijn als je ware zelf, in al je talenten en glorie. Waar houd je jezelf tegen, wat zie je dat er wel en niet mogelijk is en waar zit je vast?

Als je jezelf in het centrum gaat zetten, kom je ongetwijfeld belemmeringen tegen. Je hebt overtuigingen in je hele leven opgebouwd, over wie je bent, wie anderen zijn en wat je daarvan kunt verwachten en wat wel of niet mogelijk is voor jou.
Nu kunnen die overtuigingen een vervelende rem zijn om echt te leven zoals jij dat graag wilt.

Je gaat werken aan de overtuigingen en blokkades die je belemmeren, zodat je leert om de rem van jezelf af te halen en je eigen koers te varen.
En dat geeft vrijheid en geeft je diep vertrouwen en verbinding.

 

Become unstoppable

Je leert de krachtigste drie pijlers voor succes en hoe je ze integreert. Je gaat de kracht van empowerende support ontdekken. Je creëert een omgeving waarin je echt kunt zijn, jezelf kunt laten zien in al je grootsheid en raakbaarheid, waar je je authentieke kracht kunt laten groeien en naar buiten kunt brengen.
Je gaat oefenen met een life-positive attitude en dankbaarheid. En je integreert specifieke practices om alles te verankeren, zodat je blijvend succes hebt. Je impact vergroot en anderen voelen zich als vanzelf aangetrokken tot jou.

Na het traject:

 • Ben je in plaats van aan het overleven, presteren en rennen een stralende vrouw geworden, vol vertrouwen en met impact.
 • Ben je in balans, vol vreugde, inspirerend en in verbinding met jezelf en anderen
 • Heb je meer innerlijke rust en meer zelfvertrouwen.
 • Creëer je vanuit je diepere verlangens en jouw unieke genius, en weet je wat jouw unieke bijdrage is
 • Ervaar je meer voldoening en flow in je dagelijks leven.
 • Heb je een diepere verbinding met de mensen om je heen en creëer je fijne, liefdevolle relaties
 • ’Stroomt’ het volop, en dat merk je in je relatie, in je werk en in je gezin!
 • Word je een magneet. Je bereikt meer met minder moeite en je creëert waar jij naar verlangt, zoals die promotie, nieuwe partner, fijne relatie, stabielere gezondheid, enzovoorts.
 • Ben je een stralend voorbeeld voor anderen. Je hebt natuurlijke impact.
 • Ben je een krachtig leider zonder moeite, als je daarvoor kiest.

“We need to stop running and start listening to our own voice again. Connecting to our bodies and inner wisdom, while following our deepest joy and desire, learning to create not from our mind, but from feminine power, in flow with life.

It’s not about getting things done anymore, or achieving and accomplishing more, better, faster. It’s about becoming who you truly are and bringing your unique contribution to the world.”

 

Hoe werkt het?

4 mnd Feminine Power Journey

 • 8 sessies live of online incl. persoonlijke intake sessie van 90 min
 • intensieve kickstart of doorbraaktraject, ca. iedere twee weken een sessie
 • contact tussendoor per email of telefonisch
 • aanvullende opdrachten en oefeningen
 • guided audio meditaties and visualisaties, handouts van oefeningen etc. waar relevant

 

€1250 of 3 termijnen van €450

Inner Leadership Journey op maat

 • als je al een intensiever traject achter de rug hebt, en op zoek bent naar échte integratie en duurzame transformatie en daar meer tijd voor wilt nemen
 • minimaal 6, 9 of 12 maanden 1-op1 persoonlijke begeleiding op maat, minder intensief, ca. 1x per mnd een sessie
 • contact tussendoor telefonisch of per email
 • aanvullende opdrachten en oefeningen
 • guided audio meditaties and visualisaties, handouts van oefeningen etc. waar relevant

Neem contact op voor de mogelijkheden

Wat past bij jou?

Feminine Power Journey
Dit traject is kort, intensief en krachtig. Je zet jezelf in beweging en zorgt voor doorbraak. Voor als je echt verandering wilt, hierbij begeleiding wilt en het nu echt mag gebeuren. Je realiseert eindelijk de verandering die je wilt en zet jezelf (weer) op koers. Misschien wil je nu eindelijk doorpakken om jouw sprankelende zelf te worden. Of jezelf een kickstart geven dat als vliegwiel functioneert voor je transformatie. Dan is het 4 maanden traject voor jou.

Inner Leadership Journey op maat
Ben je op zoek naar duurzaamheid, heb je al een intensiever traject achter de rug en weet je dat echte diepgaande en blijvende transformatie tijd kost, en zoek je langdurig begeleiding voor reflectie, verdieping, verdere integratie, jezelf op koers te houden en terug te brengen als je terugvalt, dan is een traject op maat geschikt voor jou.
Jij weet, dat na de doorbraak het echte werk pas begint. In minimaal 6, en ideaal 9-12 maanden creëer je stevige zichtbare verandering en ga je alles ook echt integreren in je dagelijks leven. Maak je stap voor stap de juiste keuzes, ga je door als het spannend is en blijf je verbonden met je diepere verlangen. Je hebt langdurig persoonlijke begeleiding, óók als het tegenzit, of als je terugvalt. Als jij klaar bent voor commitment aan jezelf en echt wilt investeren in jouw beste zelf, dan is dit wat je nodig hebt.
In dit traject is de duur en frequentie van de sessies en variatie daarin helemaal op maat af te spreken. Dit is een vervolgtraject na een intensiever coach traject. Natuurlijk zijn beide met elkaar te combineren.

 

“Life is not happening to you. Life is responding to you. You are a powerful co-creator of the future of your life.”

“Ik ben uit de wachtstand en zit nu echt aan het stuur van mijn leven. Waar ik vroeger altijd klaarstond voor iedereen, deel ik nu wat mijn dromen zijn en dat levert me zoveel op. Mensen willen me helpen, mijn man en ik hebben oprechte verbinding met elkaar en ik ben langzaam stappen aan het zetten naar een nieuwe, betekenisvolle invulling met vrijwilligerswerk. Ik heb zelfvertrouwen. ”

Nicole

“Ik ben enthousiast over de verbinding van lichaam en geest (emotie en ratio) die Alijne maakt in haar coaching. Door de oefeningen en meditaties kwam ik dieper in mijn gevoel, waardoor ik de echte antwoorden op mijn vragen vond die ik diep van binnen had. Ik weet nu wat mijn kernwaarden zijn en ben me meer bewust van wat mij echt drijft, en ook wat mij vaak heeft belemmerd. Ik kan nu ook beter mijn grenzen aangeven, waardoor ik me niet meer zo laat overweldigen. Ik sta krachtiger en kan tegelijkertijd open blijven naar anderen. Ik ben me meer bewust van mijn eigen – vrouwelijke – kracht en weet dit nu ook beter in de praktijk te brengen.”

Simone

 

Jij verdient dit

Investeren is altijd spannend, maar investeren in jouw ontwikkeling en groei is het beste dat je kunt doen. Voor jezelf, en voor iedereen om je heen. Als jij de beste versie van jezelf bent, geef je hen toestemming dat ook te zijn. Investeren = commitment aan jezelf. Omdat je niet anders verdient.

 

Dit is jouw tijd.

Ik zie ernaar uit je te ontmoeten en met je aan de slag te gaan. Dus ik wil je van harte uitnodigen!

Heb je vragen? Aarzel niet om ze te stellen. 

Tot snel!

Warme groet,

Alijne

Met Alijne Verhaar

Ik ben Alijne Verhaar. Ik help je je natuurlijke, vrouwelijke kracht te ontwikkelen en van daaruit leiderschap te nemen. Ik weet als geen ander hoe je vast kunt zitten op een sneltrein waar je geen grip op hebt en hoe je dat kunt stoppen. Ik help briljante succesvolle vrouwen zoals jij los te komen van de ratrace en te gaan thriven van binnenuit. Vanuit jouw eigen natuurlijke, vrouwelijke, kracht. Als de inspirerende vrouw en leider die je bent. Ook als je nu nog niet weet hoe, en als je er eigenlijk geen tijd voor hebt.

Ik ben leiderschapscoach voor vrouwen, gezondheidswetenschapper en gespecialiseerd in vrouwelijke kracht en leiderschap. Ik ben eigenaar van Next Feminine Leaders, ontwikkelaar van het Inner Leadership programma voor Vrouwen en eigenaar van een eigen yogacenter. En ik ben moeder van drie prachtige dochters.

In de afgelopen 15 jaar heb ik veel tijd en geld geïnvesteerd om alles te leren en zelf te doorleven wat ik met je ga delen in dit programma. Ik kan niet wachten dit aan jou door te geven en met je aan de slag te gaan!

Ook jij kunt leren thriven!

Heb je vragen? Aarzel niet en neem contact op!