fbpx

Krachtig in je vrouw-zijn, dichterbij jezelf en beter in balans

De Feminine Flow Day Retreat is voor vrouwen zoals jij en ik. Vrouwen die willen stoppen met in volle vaart door hun leven rennen en meer willen genieten. Die meer in hun lijf willen zijn en meer met hun lijf willen doen. Die denken en voelen in balans willen brengen. Die krachtiger willen zijn in hun vrouw-zijn. Die dichter bij zichzelf willen leven en in balans willen komen.

Als vrouwen zijn we gewend te geven, te rennen, te haasten, te zorgen, te presteren, te gáááán, door te zetten om aangehaakt te blijven, onszelf soms weg te cijferen, altijd en overal te multi-tasken. We hebben een rijk, vol en druk leven. We weten allemaal dat je het meest kunt geven, als je ook en in de eerste plaats  jezelf goed voedt en oplaadt.

Wanneer geef je echt ruimte aan jezelf?

 

Langzaamaan drijf je steeds verder weg van je eigen koers, raak je minder verbonden met jezelf en word je moe. Er is ook gewoon geen tijd om even bij jezelf stil te staan. Je moet weer door.

Blijf je maar aan het rennen, is je agenda overvol en je to-do lijst oneindig? Wil je niet achterop raken bij het tempo dat iedereen loopt?

Heb je moeite om simpelweg stil te zijn en te luisteren naar je eigen innerlijke stem? Wil je meer innerlijke rust, dichterbij jezelf zijn? Verlang je naar een langzamer tempo, zodat je jezelf weer kunt horen?

Je bent niet de enige.

We hebben collectief behoefte aan vertragen.

Wat we zo nodig hebben, is ruimte.

Ruimte voor jezelf. Voor wat jou bezig houdt. Voor wat er bij je leeft en wat belangrijk voor je is. Ruimte om te voelen wat je voelt. Ruimte voor hoe het eigenlijk, echt, met je is. Ruimte voor wat je ten diepste voedt en plezier geeft. Ruimte voor waar je eigenlijk behoefte aan hebt. Ruimte voor waar jij zin in hebt. Ruimte voor waar je naar verlangt. En waar je stilletjes, of uitbundig, van droomt. Ruimte geven aan wat jouw ruimte eigenlijk beperkt. En hoe je dat kunt loslaten. Ruimte voor jou. Voor wie jij bent. Alle ruimte geven aan jouw kracht. Aan je potentie en al je mogelijkheden. Ruimte om volop tot je recht te komen. Ruimte om je terug te trekken. Ruimte om je grenzen te stellen. Ruimte om te onderzoeken en verder te gaan dan je ooit had gedacht. Ruimte om voluit te leven. Ruimte voor jezelf.

 

Feminine Flow is een dag vol tijd en aandacht voor jezelf, persoonlijke groei en verbinding

Ik nodig je uit om mee op reis te gaan, terug naar je eigen ritme, je eigen kompas en je eigen koers.

Je duikt in je eigen vrouw-zijn, vrouwelijke energie, je lichaam en de thema’s die zoal naar voren komen in een vrouwenleven, met alle cycli en fasen die daarbij horen.

We doen yoga specifiek voor ons vrouwen lichaam, we voelen, we mediteren, we delen, we schrijven, we doen oefeningen, we reflecteren, we zijn.

Je komt uit je hoofd en in je lichaam. Je leert voelen op een dieper niveau en boort een plek aan van kracht, vreugde, rust, vertrouwen, wijsheid, creativiteit, balans, waar je je grotere vrouwelijke zelf vindt.

Een cadeautje voor jou. Waarbij je heelt, groeit en zonder oordeel laag voor laag dieper verbinding maakt met jezelf. Gewoon zoals je bent: imperfect, raakbaar, prachtig, rauw, en alles daartussenin.
Het is een ritueel voor jezelf, samen met andere vrouwen.

De Feminine Flow Day Retreat is voor jou als je meer verbinding wilt met jezelf, je gevoel, je vrouwelijke lichaam en meer balans wilt.

Wat geeft Feminine Flow je?

♥ meer zelfvertrouwen en innerlijke rust
♥  je voelt je waardevol en nooit meer alleen
♥  verbinding met je vrouwelijke kracht
♥  je leert op dieper niveau luisteren naar je lichaam en je eigen vrouwelijke lijf begrijpen en kennen
♥  je brengt en houdt jezelf in balans
♥  je verbindt je met andere vrouwen om je heen
♥  reflectie en innerlijke verdieping aan de hand van een thema, bijvoorbeeld aarden, innerlijke wijsheid, geven en ontvangen, eigen centrum voelen, verbinden zonder jezelf te verliezen, ontwaak je vrouwelijke energie, ruimte innemen, enzovoorts.

Locatie:

Een mooie karakteristieke locatie in de natuur in de regio Tilburg, Breda, Den Bosch.

Data en tijd: