fbpx

Dag briljante vrouw,

 

25 september start de volgende ronde van het online programma Innerlijke Balans, Voluit Leven, ditmaal met live coaching van mij en voor een super lage prijs (want eerste keer dat dit programma ook online start!). 

 

Ben jij ook enthousiast en heb je nog vragen of twijfels?

De laatste dagen heb ik veel vragen gekregen over het programma. Ik help je om helderheid te krijgen over of het programma op dit moment voor jou de juiste stap is om dichter bij jezelf te komen, meer uit jezelf en je leven te halen en beter in balans te komen.

Staat jouw vraag er niet bij? Mail me en dan kijken we samen of dit iets voor jou is!

Als ik niet moe of gestresst ben, heb ik er dan ook wat aan?

Zeker. Als jij op wat voor manier dan ook meer uit jezelf wilt halen en uit het leven, diepere verbinding wilt met jezelf, meer rust, ruimte, helderheid over wie ben jij en wat wil jij nou écht? Meer leven vanuit jouw essentie, vanuit je innerlijke kompas, meer vreugde, dan is dit programma echt voor jou. 

Wanneer vinden de live sessies plaats?

Het werkt als volgt: iedere vrijdag komt er een nieuwe online module beschikbaar, waar je zelf mee aan de slag kunt. 

Twee wekelijks hebben we op maandagochtend 9.00 – 10.00 uur een live groepssessie. De live sessies vinden plaats op:

28 september
12 en 26 oktober
9 en 23 november

Kun je hier niet bij zijn, geen probleem. De opname van de live sessies ontvang je ook online, zodat je deze kunt volgen op een moment dat jou beter uitkomt. 

Vragen kun je doorlopend stellen in de Facebook groep en via mail.

 

 

 

Ik vraag me af of dit het juiste moment voor me is

O ja, ik weet uit eigen ervaring hoe dit je kan bezighouden. Misschien spelen er dingen in je privéleven, misschien zijn er uitdagingen op het gebied van je gezondheid? Het leven neemt ons altijd in beslag. 

Juist dan is bij jezelf zijn en kunnen blijven zo belangrijk, wat je tijd, energie en geld gaat besparen. De vrouwen die meedoen met dit programma willen meer balans. Ze voelen het verlangen om meer uit zichzelf te halen. Dat is wat dit programma je gaat brengen.

Praktisch: kun je het hele programma op je eigen tempo en je eigen moment volgen. Iedere vrijdag komt er een online module beschikbaar. tweewekelijks op maandag komen we live samen. Ook van de live sessies ontvang je de opnames, dus kun je daar niet bij zijn, geen probleem. 

Ik heb al veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling, het punt is de integratie in mijn dagelijks leven en het volhouden. Is dit programma dan wel wat voor mij?

Ja. Het doel van dit programma is niet dat je zoveel mogelijk nieuwe stof leert. Kennis zonder actie is alleen maar ballast. Het doel van dit programma is dat je echt leert om de tools in je dagelijks leven te integreren, zodat je blijvend in balans bent en duurzaam gelukkig, doordat je echt voluit gaat leven en andere keuzes gaat maken, die bij jou passen.

De 9 weken, 60 dagen, helpen je om in een wekelijks ritme te komen en met anderen contact te hebben, en alle oefeningen te integreren. Tussendoor heb je contact met mij via de Facebook groep en de vragen die je daar kunt stellen en die ik dagelijks doorloop, en in de live sessies natuurlijk. 

Dus ook als je al veel hebt gedaan maar het nu zaak is om van weten naar doen, en zijn, echte belichaming te gaan, is dit programma voor jou.  

 

 

Is het de investering waard?

De investering helpt je om je te committeren en daadwerkelijk in actie te komen. Als je over 6 maanden terugkijkt, zul je verrast zijn door de verandering die je hebt doorgemaakt. En zul je dankbaar zijn dat je jezelf dit cadeau hebt gegeven. €197,- is voor een dergelijk programma een superlage prijs. 

Kan ik ook in termijnen betalen?

Gezien de lage prijs kan dat niet. 

Kan mijn werkgever betalen?

Dat mag altijd. Ik stuur dan een factuur naar jou of naar je werkgever. Mail naar alijne@avelijnleiderschap.nl voor de mogelijkheden.

Is dit programma wel echt geschikt voor mij?

Dat kan niemand voor jou bepalen. Als jij meer balans zoekt en meer uit jezelf wilt halen, weet ik zeker dat dit programma je onwijs veel gaat brengen. 

Is het ook individuele coaching?

In de live sessies kun je al je vragen stellen en coach ik je persoonlijk in de groep. Tussendoor kun je mij alle vragen stellen die je wilt via mail en in de Facebook groep. Individuele coaching kun je aanvullend met mij afspreken. Hiervoor geldt de reguliere coach prijs. 

Ik kan een keer niet. Is dat een probleem?

Dat is geen probleem. Van alle sessies krijg je de opname en oefeningen online, zodat je alles op je eigen tempo en je eigen moment kunt volgen. 

Heb ik je vraag beantwoord en wil je deelnemen? Supertof, fijn dat je erbij bent! Meld je dan hier aan. 

Wil je liever samen kijken of het voor jou geschikt is? Mail dan naar alijne@avelijnleiderschap.nl en we kijken samen of het bij jou past. 

Wacht niet langer, 25 september beginnen we. 

 

P.S. Heb ik jouw vraag niet beantwoord? Bel of mail me en stel hem alsnog!