Dank je wel!

Dank je wel dat je er was het afgelopen jaar. Vaak ben je je niet bewust dat, tussen alle cadeaus die we anderen geven, jij zelf het grootste cadeau bent. De wereld is mooier met jou. Dank je wel voor alles dat je doet, voor jezelf en voor anderen. Ook als dat soms klein lijkt, is het groots.

Dank je wel dat je een programma of traject bij me hebt gevolgd, en mijn gedachtenspinsels hebt gelezen en gedeeld. Daarmee heb je een bijdrage geleverd om vreugde en vrouwelijke kracht in de wereld te verspreiden.

Hoe dichter we bij onszelf zijn en leven als vrouw, hoe meer we van binnenuit stralen en hoe meer we ons bewust zijn van onze kracht en die laten spreken, hoe meer we een lichtend voorbeeld zijn voor anderen en vooral onze dochters (en zoons!). Hoe mooier de wereld wordt.
Dus dank je wel!

Welke vragen stel jij jezelf?

Afgelopen dagen was ik op vakantie. Als je weg bent van de dagelijkse hectiek, komt er ruimte om te bezinnen en te dromen.
Hoewel de grove plannen voor 2019 al staan, (zoals de nieuwe ronde van Vrouwenkracht,Thrive programma voor vrouwen, dat 8 februari start. En een nieuwe serie Feminine Flow yogaXXL lessen die 12 februari van start gaan), komt er ook ruimte in mijn hoofd voor vragen.

Waar ben ik trots op van het afgelopen jaar? Bijvoorbeeld de 200+ vrouwen die we hebben mogen begeleiden, in ons centrum, programma’s of cursussen.

Wat waren de lessen van dit jaar? Ieder jaar kies ik een thema. Afgelopen jaar heeft mijn thema ‘Grow up’ lessen gebracht voor mij, mijn gezin, ons team van docenten en onze klanten. Het ging onder andere over creatie i.p.v. prestatie en groei snelheid in balans met rijpingstijd.

Wat ben ik bereid los te laten? Qua werk: wat wel, wat niet meer? Hoe dan? Maar ook: gedachten en oude verhalen over onhandige verwachtingen, zichtbaar zijn en nog meer mijn eigen weg volgen.

En wat wil ik meenemen? Mijn thema voor 2019 zal gaan over de basis, het fundament onder alles wat ik doe en de grond om op verder te groeien. Meer aandacht voor minder dingen, dus kiezen. Creatiekracht laten stromen. Een stevige thuisbasis met mijn Lief en Dochters. Mijn fijne community van vrouwen versterken. De juiste Power partners vinden.
Altijd: fors investeren in mijn eigen ontwikkeling.

Welke vragen stel jij jezelf?

Wil je het nieuwe jaar goed beginnen, beter in contact zijn met jezelf en nu helemaal vanuit je eigen centrum je (vrouwelijke) kracht ontplooien, op en top in balans zijn, je eigen weg creëren, succesvol zijn en meer uit jezelf halen? Klaar om jezelf te zijn en groter spel te spelen? Wees van harte welkom bij Vrouwenkracht Thrive programma vanaf 8 februari. Er is nog plek!

Woon je in de buurt van Tilburg? Vanaf 12 februari leid ik bij yogastudio Eigentijdz in Dongen een serie van 9 lessen Feminine FlowXXL yoga. Voor vrouwen die meer in hun lijf willen zijn, willen voelen, met hun lichaam willen doen en in zijn voor op en top vrouwelijke yoga, meditatie en sharing. Lees hier meer >

Ik wens je een schitterend Oud & Nieuw met degenen die je liefhebt, en een inspirerend en sprankelend nieuw jaar. Op jouw beste jaar ooit! ✨💖


Warme groet,

Alijne