Als je zin hebt om meer uit jezelf te halen en nu echt je eigen leven te leven, in flow en in balans en met minder stress, rennen, prestatie druk en gedoe, dan is het Thrive programma voor vrouwen iets voor jou.

In september gaat een nieuwe ronde van start. Ik geef je vast wat meer uitleg over wat er zoal in het programma aan bod komt.

 

We geven en geven en geven

Als vrouwen hebben we te maken met nogal wat verwachtingen. Van werk- en opdrachtgevers, onze partner, onze kinderen, school en crèche, vriendinnen en niet in de laatste plaats onszelf. We leiden een rijk leven. En het is een uitdaging om de combinatie van onze ambitie en onze behoefte om er te zijn, voor onszelf en degenen die we het meest liefhebben, te managen. We geven en geven en geven het beste van onszelf. En te midden van alle drukte is het een kunst jezelf niet ongemerkt te vergeten of kwijt te raken.

De afgelopen 10 jaar heb ik me vanuit mijn eigen ervaring verdiept in vrouwelijke kracht, gezondheid en balans. Ik wilde weten wat balans is en hoe je daar komt. En blijft. Wat doet stress en hoe ga je ermee om? Wat is nodig om al je talenten volledig tot bloei te laten komen? We zijn zo krachtig, creatief en wijs; wat houdt ons tegen om voluit te leven en te stralen? En hoe kun je met kleine veranderingen alles net wat makkelijker, fijner, zachter maken?

Kortom: wat is de snelste, meest diepgaande en effectieve weg om een leven te creëren vol vreugde, verbinding, succes en balans? Waarin je zonder moeite de beste versie bent?

 

De kortste route

Daaruit is het Thrive programma ontstaan. Het programma is een combinatie van diepgaande persoonlijke ontwikkeling en yoga. Die combinatie brengt een diepere ingang tot onszelf. We zijn zo gewend in ons hoofd te zitten en te analyseren, dat we vergeten dat dat is wat we hebben, maar niet wie we zijn.

Het programma is opgebouwd uit een aantal stappen. Ik leer je de methoden en tools aan waarmee je zelf jezelf en je leven in balans kunt brengen en houden, én waarmee je alles wat in jou zit eruit laat komen en je helemaal groeit naar je volle potentieel. Kortom: je gaat voluit leven, in de stralendste versie van jou, helemaal in balans en zonder stress. In 10 weken ga je heel concreet aan de slag met een thema in jouw leven, zodat je na de 10 weken ook echt tastbaar resultaat ziet en merkt.

Die tools en methoden zijn precies die dingen die ikzelf na 10 jaar zelfontwikkeling ook nog steeds dagelijks of wekelijks gebruik. De dingen die het best werken, waar ik het meest aan gehad heb, die mij tot diepe inzichten leidden en die gewoon het meest krachtig en effectief zijn. Die keer op keer terugkomen in de grootste wijsheid tradities en vrouwelijk leiderschap ontwikkeling. De kortste route zeg maar.

 

Wat zit er allemaal in het programma?

Het programma bestaat uit 10 wekelijkse sessies van 2,5 uur. In die sessies gaan we aan de slag met yoga, coaching en oefening aan de hand van een aantal thema’s:

  1. Ontdek je werkelijke verlangen en waarom dat belangrijk is. Creëer een krachtige intentie en commitment.
  2. Leer alles over stress, wat het is, wat het doet en hoe het jou niet meer belemmert. Leer de 5 grootste factoren die ervoor zorgen dat je nu direct je stress niveau verlaagt en in balans komt.
  3. Kom weer bij je gevoel. Omdat je meer bent dan alleen een hoofd, maar ook een hart en een lijf. Leer luisteren naar de signalen van je lichaam en vertrouwen op je eigen basis.
  4. Maak de shift naar voluit eigenaarschap nemen en je eigen leven vormgeven van binnenuit. Leer waarom je je voelt zoals je je voelt en hoe je dat kunt beïnvloeden. Eindelijk zelf aan het stuur.
  5. Maak jezelf vrij van oude overtuigingen, pijn en teleurstellingen en haal blijvend de rem van jezelf af. Wordt weer zelf de baas.
  6. Ontdek wie je ten diepste bent. Maak verbinding met je innerlijk kompas en leer de methode waarmee je keuzes leert maken die vanuit je binnenste komen en die altijd kloppen bij jou.
  7. Breng in beeld waar je wilt dat jouw leven over gaat. Je zult merken, dat je door alle stappen die je al hebt gezet, je opeens tot hele gave, nieuwe, inzichten komt. We gebruiken methoden die je rationele verstand omzeilen en je zult merken dat je ideeën vanzelf gaan stromen. We gaan lekker spelen, dus hier word je blij – blijer – blijst van!
  8. We gaan heel concreet kijken wat dit allemaal betekent voor jou in je dagelijks leven. Wat helpt je in de richting van wat je wilt? Wat niet? Wie gaat er mee op jouw trein? Wie niet? Geen zorgen, radicale veranderingen zijn niet aan de orde. Tenzij jij dat wilt natuurlijk. Het gaat vooral over kleine, echte, makkelijke stapjes. Die je direct integreert en toepast. Zodat ze onderdeel worden van jou.
  9. Creëer diepe verbinding met jezelf en met anderen.
  10. Maak je verandering blijvend. Want het gaat niet om deze 10 weken, het gaat om de rest van je leven. Leer hoe je je leven kunt vullen met wonder, positiviteit en optimisme. Creëer continue zin in het leven en overvloed.

 

Over sommige stappen doen we een sessie, andere thema’s verdiepen we in meerdere sessies en weer andere stappen komen samen in een sessie aan bod.

Je krijgt een praktisch werkboek, aanvullende oefeningen en tussendoor is er tijd om alles te integreren. En wat nog niet binnen 10 weken helemaal is geland, daar neem je gewoon langer de tijd voor.

Het mooie is dat je een methode leert waarmee je het zelf kunt. Ik leer je alles, jij integreert het en oefent. En daar neem je de tijd voor die jij wilt.

 

Aan jou de keuze

“Je hebt twee opties in dit leven. Of je accepteert je leven zoals het is. Of je neemt de verantwoordelijkheid om het te veranderen. Aan jou de keuze.” 365 Dagen Succesvol

Het enige dat dit programma vraagt is inzet en commitment. Het zorgt voor echte verandering, als jij maar de keuze maakt om er voor te gaan.

Weet je, erover blijven denken, lezen en praten zet geen zoden aan de dijk. Heel veel van wat we gaan doen, weet je ongetwijfeld al. Heb je al ergens gelezen of misschien al een keer gehoord en getraind in een cursus. En dat is ook precies de bedoeling. Waar wij het over gaan hebben zijn de meest effectieve principes die je helpen. Het gaat er nu om wat je ermee gaat doen. Gewoon in de praktijk. En daar ga ik je bij helpen.

 

Als dit iets bij je raakt en het klikt, is dit je kans. Nu is jouw tijd.

Ik zie je graag in het programma. Je bent van harte uitgenodigd!